Video

Komentari 11

Ginekolog: 'Intimne estetske operacije mogu pomoći ženama i poboljšati im seksualni život...'

Ginekolog: 'Intimne estetske operacije mogu pomoći ženama i poboljšati im seksualni život...'

Što se sve može operirati i kako te intimne estetske operacije mogu pomoći ženi, u novom serijalu na YouTube kanalu 24sata i Videoteci otkrio je ginekolog Kisić u novom serijalu 'Halo, doktore'

Kada žena nije zadovoljna izgledom svojih malih ili velikih usana, ožiljcima ili bilo što slično, može tražiti pomoć. Žena mora biti svjesna da može potražiti pomoć ako nije zadovoljna, a nakon što to riješi, žena će se osloboditi i biti zadovoljnija sobom, rekao je ginekolog Marko Kisić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zagrebački ginekolog predstavio je novi serijal na YouTube kanalu 24sata. U prvoj epizodi objašnjavao je kako lakše postići orgazam, koje su štetna seksualne igračke za žene i mnogo toga drugoga. U novoj epizodi objasnio je sve o intimnim estetskim operacijama, kako aktivirati G točku...

- Opravak nakon operacije malih usana je par tjedana jer je to vrlo osjetljivo područje. Bitno je mirovanje i susprezanje od fizičke aktivnosti te spolnih odnosa - pojasnio je doktor te napomenuo kako se nakon takvih operacija niti ne primijeti da je nešto rađeno.

Također, objasnio je i kako niti jedna takva operacija ne utječe na fiziološke osjećaje kod žena, ali može im pomoći da se opuste i osjećaju sigurnije i zadovoljnije sobom. Doktor je objasnio i ono što većinu zanima - kako aktivirati G točku.

- G točka je točka na prednjoj stijenci rodnice, otprilike 5-8 cm od vanjskog ulaza i veličine je otprilike kovanice od 5 kuna. Povećanjem tog područja, podražaj postaje jači i žena lakše postiže orgazam - objasnio je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako kaže, najčešće intimne estetske operacije vezane su uz hiperpigmentaciju, a prisutne su i povećane male usne. 

- Takve operacije su bezbolne, a mogu riješiti neugodnosti koje žene mogu imati i osjećat će se bolje - zaključio je Kisić.

Novi serijal 'Halo, doktore' te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, YouTube kanalu 24sata, na našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

 

Za sva pitanja u vezi estetske ginekologije obratite se na mail: markokisic101@gmail.com