Video

Komentari 3

'Glazbenicima godi kad njihove pjesme otpjevam kao Bullhit...'

'Glazbenicima godi kad njihove pjesme otpjevam kao Bullhit...'

Luka Bulić u serijalu 24 pitanja objasnio je otkud dolazi inspiracija za sve silne Bullhitove koje je snimio kroz godine, kako je to kad si jedini muškarac u kući te što najviše voli raditi s obitelji

'Peska sitnog', odnosno Despacito u kojem je opjevao plažu na otoku Susak Luki Buliću je najdraži Bullhit. Izazvali smo ga s 24 pitanja, a on nas je uz odgovore, 'počastio' pjesmom i imitacijom.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Svaki tjedan se borim koja bi tema trebala prevladati u mojim hitovima jer nam ova država stvarno daje jako puno materijala - rekao je.

Pjevao je o liječniku iz Obrovca, raspadnutom puloveru Ivane Vide, o maloj Mili koja je otputovala na liječenje u SAD, nogometašima poput Tina Jedvaja i Vedrana Ćorluke. Njegovi akteri u pjesmama, kaže, s tim nisu niti sretni niti nezadovoljni. 

- Jedino mi se Ćorluka javio kad sam pjevao o njegovoj krvavoj glavi, a Ivana Vida me spomenula u svom obraćanju na društvenim mrežama. Mislim da ipak više imponira glazbenicima kad njihovu pjesmu 'pretvorim' u Bullhit - rekao je. 

Vatreni navijač hrvatske reprezentacije zbog kuma Manuela Štrleka bira rukomet prije nogometa. No, kaže da ima problem uvijek kad igra hrvatska repka. 

- Gledam utakmicu i razmišljam što ću pjevati o tome. Privatnog slavlja nema za mene - našalio se. 

Foto: YouTube

Prije četiri godine natjecao se u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', a kaže da je tad puno naučio o sebi.

- Naučio sam da je dobro što sam muškarac jer vi žene niste normalne s onim umjetnim trepavicama. Zbog toga sam imao upalu mišića. Nisu mi jasne ni štikle jer nisam razumio zašto to nosite ako vas bole noge. Onda su mi objasnili da štikle 'popravljaju' listove. Ali ni to mi nije jasno jer osobno na ženi nikad nisam pogledao list - rekao je Bulić. 

Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata.