Obavijesti

Video

Komentari 3

Glumice iz 'Firme' otkrile u koga su tajno bile zaljubljene kao male: 'Svakako Patrick Swayze'

Glumice iz 'Firme' otkrile u koga su tajno bile zaljubljene kao male:  'Svakako Patrick Swayze'
4

Marija Kolb i Vesna Ravenščak dio su ženskog tima u 'Firmi'. Novi serijal 24sata oriđiđi produkcije pratite na svim našim platformama, a nova epizoda slijedi u četvrtak u podne na YouTube kanalu 24sata

VIDEO

To se često mijenjalo, u korak sa sazrijevanjem. Nemam baš idole, ali u neke sam glumce i glumice zaljubljena i danas, u umjetničkom smislu. Primjerice, u Christiana Balea i Charlize Theron. Nerado izdvajam jer me mnogi inspiriraju i mnogima se, na kreaciji i rezultatu, zaista divim, rekla je Marija Kolb (38).

U serijalu 24sata oriđiđi produkcije 'Firma', Marija glumi Jasnu, novu zaposlenicu kojoj je cilj što prije uklopiti se u kolektiv. Njezinu uloga slijedi u novim epizodama koje možete pratiti na svim našim platformama - na 24sata.hr, YouTubeu, Facebooku te na Instagramu i Tik Toku. 

POGLEDAJTE PRVI EPIZODU 'FIRME' - SERIJALA ZA SVE KOJI RADE: 

- Jasna je sposobna i profesionalna, ali malo luckasta i otkačena suradnica. Lijepa je, ali nesvjesna svog izgleda. Nova je u firmi i zapravo još traži svoje 'mjesto pod suncem'.  Ambiciozna je i želi napredovati, cilj joj je jednoga dana postati šefica. No ne „preko leševa“. Dobrodušna je i želi da je kolege, kao novopridošlu, prihvate i zavole - rekla je Marija. Njezina kolegica Vesna Ravenščak (45), odnosno Rajna, u 'Firmi' je totalna suprotnost. Ona zna sve o svom kolektivu u firmi, kao i on o njoj. 

Glumac Marko Cindrić o novoj seriji 'Firma': Petra Kurtela je rasturila, a Braić je improvizator
Glumac Marko Cindrić o novoj seriji 'Firma': Petra Kurtela je rasturila, a Braić je improvizator

- Rajna je zgodna žena u najboljim godinama. Naravno da imamo sličnosti. Zapravo smo iste. Ja sam zgodna žena u najboljim godinama. Rajna je, priča se uokolo, tračerica. Ali suosjećajna. Empatična. Friendly - branila je Vesna svoj lik. S njezinim odabirom 'girly crush-a' složit će se većina ženske populacije. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Firma | Ono kad dolazi strani investitor 06:07

- Joooj, bila sam zaljubljena u Patricka Swayzea. I Annie iz mjuzikla 'Annie'. I u 'Jadnike' Victora Hugoa. Možda zvuci pretenciozno, ali gledala sam neki koncert na tv-u ne znajući tada da su to 'Jadnici' i da ću jednoga dana plakati gledajući ih na Broadwayu - rekla je. 

Seksi Lille postala glumica na setu 'Firme': Bilo je baš odlično!
Seksi Lille postala glumica na setu 'Firme': Bilo je baš odlično!

Dio seta u novom serijalu su i Petra Kurtela, Zoran Pribičević, Marko Braić, Zoran Simikić, Manuela Svorcan, a redatelj je Igor Barberić.

Serijal 'Firma' dio je jesenske sheme 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE. Pratite nas na YouTube kanalu 24sata, Facebooku 24sata, na 24sata.hr, a kratke isječke iz serijala gledajte na Instagramu i Tik Toku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'

Nova epizoda Tko je kriv? govori o nesigurnim vožnjama po centru grada, što zbog rasporeda zgrada, ali i reklama, te kako se voziti u slučaju da koristite traktor...

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno