Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

Glumio da se spotiče po ulici: 'Ne vjerujem, što se događa?!'

JoomBoosov youtuber i poznati 'prankster' Magic Leon još je jednom nasmijao i zeznuo prolaznike u Zagrebu. Glumio je da se spotiče preko nevidljive prepreke ispred njih i potpuno ih zbunio

Foto: Screenshot/youTube
38 komentara

Oprostite, jeste li mi vi to podmetnuli nogu? Preko nečega sam se spotaknuo, upitao je Leon prolaznicu koja je sjedila na klupi na zagrebačkom Zrinjevcu, a ona se samo nasmijala i zbunjeno mu odgovorila da ne zna o čemu se radi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Leon je u svom najnovijem pranku imao i dva pomagača, zaručnicu Moniku te JoomBoosovog producenta Pavla. Nakon što bi se on 'spotaknuo' preko nevidljive prepreke ispred ljudi koji su sjedili na klupi, Monika i Pavle prošli bi istim putem i također glumili da su se spotaknuli.

Foto: Screenshot/youTube

Neke su Zagrepčane toliko zbunili da su i sami morali provjeriti o čemu se radi. Jedna je djevojka ustala s klupe i počela tražiti prepreku preko koje se Leon i pomagači spotiču. Naravno, nije ništa našla pa se samo nastavila smijati. 

Naišao na ženu koju je već zeznuo u jednom videu

Foto: Screenshot/youTube

Leon je naišao i na ženu koju je već zeznuo u jednom svom pranku.

- Ja ne mogu vjerovati. Koja je vjerojatnost da naiđeš baš na mene - rekla mu je žena i zatim doslovno pobjegla.

Kako su ostali prolaznici reagirali i kako im je Leon objasnio svoj prank, pogledajte u novom videu na JoomBoos YouTube kanalu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message