Obavijesti

Video

Komentari 18

Hana se utegla u kombinezon i skočila s padobranom: Bilo mi je malo stresno, ali bih ponovila

Hana se utegla u kombinezon i skočila s padobranom: Bilo mi je malo stresno, ali bih ponovila
6

Reality zvijezda Hana Rodić obožava avanture. Ovoga puta odlučila se na skok s padobranom. U serijalu 'Zvijezde padaju' na YouTube kanalu 24sata testirala je svoju hrabrost

VIDEO

Nakon što je Juraj Šebalj kao voditelj emisije probio led u novom serijalu na YouTube kanalu 24sata 'Zvijezde padaju' i skočio s padobranom, a nakon njega redom - Jaran i Rene Bitorajac, vrijeme je i za jednu ženu. Reality zvijezda Hana Rodić (23) koju je publika upoznala kroz sudjelovanje u showu 'Gospodin Savršeni', svoju hrabrost odlučila je testirati u ovoj nezaboravnoj avanturi.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Zvijezde padaju' s Hanom Rodić

Serijal 'Zvijezde padaju' dio je jesenske sheme 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA. Gledatelje očekuju uzbudljivi skokovi, a pratiti možete i novu, još uzbudljiviju sezonu 'Poligrafa', a ubrzo vam donosimo i YouTube seriju 'Firma' u kojoj glume mladi talentirani glumci Marko Braić i Petra Kurtela, a posebnu ulogu ima jedna od najatraktivnijih hrvatskih pjevačica - Lidija Bačić Lille.

Hana i Šebalj već su se sreli u jednoj od epizoda serijala 'Zvijezde vrište', a Šebalj ju je i prije samog skoka upitao zar joj to nije bilo dovoljno.

- Pa mislim da sam ja više tebe prepala sa svojom vožnjom nego ti mene - podsjetila je Hana Šebalja. S obzirom na to da nema položen vozački ispit, Hana s autom nije na 'Ti'. Tijekom pokušaja vožnje stazom, umjesto kuplunga, pritisnula je kočnicu. Šebalj je na svu sreću nosio kacigu pa je prošao bez ozljeda, ali vožnju kasnije nisu isprobavali.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Zvijezde vrište' s Hanom Rodić

No, ovoga puta situacija je drugačija. Došli su na aerodrom Lučko gdje se izvode skokovi s padobranom. Rodić je rekla da joj je želja bila skočiti s padobranom, no prije nego to i učini, s instruktorima mora proći neka pravila i osnovne tehnike pri padanju. Spremno je navukla kombinezon na sebe, stavili su joj pojase i krenuli s obukom.

- Uh, sada je lijepo. Ovo padanje mi je bilo malo stresno - rekla je Hana svom instruktoru u letu. Prije nego što su skočili, bila je potpuno mirna i nije pokazivala strah. No, u trenutku skoka na njezinom licu se moglo primijetiti da joj nije svejedno, no sasvim brzo se opustila.

Bila je fascinirana pogledom iz zraka i smiješila se dok su se polako spuštali na tlo. Visina s koje su skočili je 3000 metara, a temperatura zna doseći i nula stupnjeva Celzijusa. No, Hanu to nije spriječilo u novoj avanturi svog života. Sa svakim metrom bliže tlu, njezin je osmijeh bio veći i sve je više uživala u svom, za mnoge, zadatku kojeg se ne bi usudili napraviti.

- Evo me ljudi, živa sam! Bilo mi je super. Išla bih opet sigurno - zaključila je reality zvijezda koja je uživala u ovom skoku.

Cijelu epizodu serijala 'Zvijezde padaju' s Hanom Rodić pogledajte na YouTube kanalu 24sata, a nove zvijezde i njihove skokove s padobranom možete pratiti svake srijede.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Zvijezde padaju s Hanom Rodić 06:32
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno