Obavijesti

Video

Komentari 2

Hrvatska je Hollywood preko ljeta: I 'Rocky' se kupa kod nas

Hrvatska je Hollywood preko ljeta: I 'Rocky' se kupa kod nas
9

Hrvatska obala, otoci i plaže oduvijek su bili zanimljivi Hollywoodskim zvijezdama pa tako na Hvaru ruča Beyonce dok kćer Silvestera Stallonea objavljuje fotografije s otoka Visa

VIDEO

Ljeto je stiglo, a Hrvatsku obalu i ove godine posjećuju poznate zvijezde iz cijeloga svijeta. Bilo da dolaze privatno ili radno rado objavljuju fotografije iz naših gradova i otoka promovirajući 'Lijepu Našu' na najbolji mogući način. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Poznati u Hrvatskoj 01:05

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Monica Bellucci (54) s jahtom je uplovila u Dubrovnik, prošetala po Stradunu i družila se s obožavateljicama u suvenirnici. Posjetila je i Split te priznala da je ostala očarana našom obalom. 

Vlasnik formule 1, Bernie Ecclestone (88) u Hrvatsku dolazi svake godine. Njegova bivša supruga Slavica je podrijetlom iz Rijeke pa su s sa svoje dvije kćer rado dolazili u njezin rodni grad. Ovog milijardera se često može vidjeti u šetnji Stradunom ili u Zadru. 

Prije dvije godine glumac Brad Pitt (55) posjetio je Šibenik u sklopu dogovora oko gradnje hotela u obližnjem mjestu. Naime glumac želi uložiti preko dvije milijarde kuna u gradnju hotela, golf terena i bazena u Dalmatinskom gradu. 

- Šibenik me ostavio bez daha - kaže glumac. 

Odsjeo je tada u hotelu D-resort čiji direktor je bio suprug Maje Šuput, Nenad Tatarinov. 

Brad Pitt

I bivša supruga Brada Pitta, Angelina Jolie (44) posjetila je Hrvatsku u sklopu promocije svojeg filma. Film 'U zemlji krvi i meda' sniman je u Bosni i Hercegovini, a imao je premijeru i u Zagrebu. 

- Možda jednog dana budem susjeda Rade Šerbedžije u Istri - našalila se glumica. 

Pjevačica Beyonce u svojim javnim nastupima često spominje ljepote otoka Hvara na kojem je nekoliko godina ljetovala. Sa suprugom reperom Jay-Z-jem obišla je našu obalu, a opisi njihovih doživljaja obišli su svijet. 

- Oduševljeni smo Hrvatskom, za nas je to jedna od najljepših država koje smo posjetili - rekao je par koji se na odlasku i fotografirao s hrvatskim policajkama na Dubrovačkom aerodromu. 

Dubrovnik je postao popularna lokacija za snimanje filmova i serija. Jedna od serija snimana dolje je i 'Igra prijestolja'. Grad na jugu imao je važnu ulogu u seriji jer se središnja radnja odvijala upravo tamo. Naš 'Kraljev Grudobran' oduševio je Emiliu Clarke i Petera Dinklagea. 

- U Hrvatskoj nas uvijek lijepo ugoste - kažu glumci. 

Pedro Pascal koji je u seriji glumi Oberyna Martella nije preko slika vjerovao da je Dubrovnik stvaran. 

- Morao sam se uvjerit, kada sam došao nisam mogao vjerovati svojim očima - kaže. 

Meryl Streep je osvojila nagradu 'Oscar' kada je prvi put snimala film u Hrvatskoj. Možda je baš zbog toga nastavak filma 'Mamma mia' odlučila snimati na prekrasnom otoku Visu. 

Nin Cristiano Ronaldo nije zaobišao Hrvatsku obalu. Sa zaručnicom se sunčao u Dubrovniku, odmarao u prekrasnoj vili, odlazio na večere, ali i pohvalio se fotografijama na Instagramu. 

Cristiano Ronaldo u Hrvatskoj: Avionom sletio u Dubrovnik
Cristiano Ronaldo u Hrvatskoj: Avionom sletio u Dubrovnik

Film u Rovinju, Rijeci i Zagrebu snimali su Salma Hayek i Samuel L. Jackson. Poznati kolege dijelili su fotografije iz Rovinja, a u Zagrebu su uživali šetajući se Medulićevom ulicom nadomak Mimare s Ryanom Reynoldsom. 

Salma Hayek blokirala promet: Snimanje se 'preselilo' u Rijeku
Salma Hayek blokirala promet: Snimanje se 'preselilo' u Rijeku

Prije nekoliko dana u Hrvatsku je stigao i poznato 'Rocky'. Silvester Stallone neprimijećeno je s splitskog aerodroma dovezen do rive gdje ga je čekao brod. Brod je uočilo na rivi nekoliko obožavatelja koji su pili kavu u vrijeme ukrcaja obitelji Stallone. Prema fotografijama koje njegova kćer stavlja na svoje društvene mreže vidi se da obitelj uživa na Visu. 

Obitelj Stallone na Visu: Kćer u badiću pokazala bujne atribute
Obitelj Stallone na Visu: Kćer u badiću pokazala bujne atribute

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Troškovi za Uskrs? 'Ne mogu ništa reći o tome, jednako'
VOX POPULI

Troškovi za Uskrs? 'Ne mogu ništa reći o tome, jednako'

Pitali smo prolaznike koliko misle da će potprošiti ove godine za Uskrs. I dok većina kaže da će potrošiti više, neki tvrde da će im biti isto. Pogledajte u videu na YouTube kanalu i Videoteci 24sata

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje