Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hrvoje kuha kao Jamie Oliver: Otkrio tajnu ribe s 5 sastojaka!

Nakon Dubravka, u večerašnjoj epizodi 'Ljubav ide kroz želudac' upoznajte Hrvoja (23) iz Sinja koji će Katarini (33) pripremiti pastrvu s povrćem. Ističe kako su mu jela uglavnom jestiva...

5 komentara

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon nezaboravnog Dubravka i njegovog lungića, u večerašnjoj epizodi upoznajte Hrvoja iz Sinja koji će Katarini pripremiti pastrvu s povrćem.

- Opa, za ovakvu slatkicu moram napraviti nešto fino. Nešto roskasto, u duhu Valentinova, rekao je Hrvoje. Ističe kako je odmalena bio u kuhinji, a jela su mu uglavnom jestiva. Najveća podrška mu je majka koja se nada da će Hrvoje uz svoje kulinarske sposobnosti uspjeti osvojiti curu iz snova. Najmlađi kandidat reality showa nada se da ga njegovo jelo istaknuti više od ostalih kandidata.

U novom gastro showu 24sata, koji radimo u suradnji s Lidlom, trojica amaterskih kuhara Hrvoje Livaja (23), Marko Raić (32) i Dubravko Miličić (38) natječu se tko će osvojiti srce, ali i želudac prekrasne Katarina (33) iz Zagreba.

Sva trojica tvrde da su majstori u kuhinji, a pokazali su i kako su pravi šarmeri na snimanju epizoda! Velika završnica očekuje vas na Valentinovo, a simpatična Katarina će s odabranikom na romantični spoj. Pobjednika naša Katarina odabire naslijepo i isključivo prema sposobnostima u kuhinji. Je li joj bolje sjela sočna riba, ukusni lungić ili torta sa sirom? Bit će slasno, a ljubavne iskre ili ulje s tave frcat će posvuda!

Pratite nove epizode showa "Ljubav ide kroz želudac" svaki dan u 20.15 sati na Facebook stranici 24sata, YouTube kanalu 24sata, a možete ga pratiti i na 24sata.hr., a ako želite sudjelovati, prijavite se na: ljubav@24sata.hr. Možete se prijaviti i SMS-om, a detalje pogledajte na 24sata.hr. Ako neku epizodu propustite, sve je na našim društvenim mrežama i YouTubeu te ih možete gledati kad vama odgovara.

Ako i vi želite sudjelovati - pokazati da ste najbolji chef, šarmantni gastro blogger ili samozatajni majstor kuhinje prijavite se na ljubav@24sata.hr. Prijaviti se mogu svi. U prijavi navedite svoje ime i prezime, mjesto stanovanja, čime se bavite te kontakt. Pošaljite nam i fotografiju. 

 

Možete se prijaviti i SMS-om. Pošaljite SMS sa ključnom riječi ZELUDAC na 666555 i slijedite upute za prijavu. Cijena: 3,72 kn/SMS

Služba za korisnike: customer.care@ccsupport.biz ili 01 63 88 160 od 09 do 17 sati. Organizator usluge: 24sata d.o.o. Tehnička podrška (davatelj usluge): NTH Media d.o.o., Petrovaradinska 7, 10 000 Zagreb, OIB: 59547672558. Tel: 01 6388 160.


 
Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message