Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

Hugovi savjeti: Ako ti je hladno - naloži! Ako si žedan, napij se!

Papagaj Hugo iz Splita ima vojsku fanova za koje svaki tjedan na svom Youtube kanalu, ali i na 24sata snima novi video. Ovaj tjedan izdvojio je tri glavna savjeta za život. Najdraži nam je: Ako si žedan, napij se!

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
8 komentara

Hoćemo li naložiti, hladno je, rečenica je koju svako jutro slušaju u domu Gudeljovih u Splitu kada se Hugo probudi. Dakle, savjet broj jedan je naravno: Ako ti je hladno, naloži!

POGLEDAJTE VIDEO:

U vrijeme virusa i prehlada vrlo je važno jačati imunitet, a to se najbolje radi zdravom prehranom. Upravo zato, Hugo preporučuje da se jedu jabuke i grožđe.

Vrlo je važan i dovoljan unos tekućine tijekom dana. Upravo zato, Hugo kaže:

- Ako si žedan, napij se!

Korona kriza promijenila je živote većine ljudi na svijetu. Vrlo su važne preporuke koje znače povećanu zaštitu od zaraze, a kojih se svi trebamo pridržavati. To zna i Hugo te savjetuje svima da, s obzirom na to da je korona, svi nose masku.

Kako bi se mogućnost zaraze od korona virusa smanjila, vrlo je važno održavati i osobnu higijenu pa afrički sivi žako sve koji ne paze na taj segment ljubazno podsjeća: 'Hoćeš se otuširati?!'

Cijeli video pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message