Video

Komentari 4

I psi su ljubomorni: Haskica ignorira pticu ispred njuške

I psi su ljubomorni: Haskica ignorira pticu ispred njuške

Ptica mi je sama sletjela na sat, a najvjerojatnije ju je privuklo svjetlucanje sata. Zadržala se par minuta, dovoljno da oduševi moju kći i mene, rekao je Ante Tonči Fabirs koji se krije iza projekta 'Outdoors Croatia'

U cijelih 38 sekundi snimke na kanalu Outdoor Croatia, Ante se trudi pokazati Mishki ptičicu koja mu je sletjela na ruku. No, unatoč svim njegovim naporima, Mishka kao da je ne vidi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Većina Antinih pratitelja misli kako je Mishka ljubomorna jer nije u centru pažnje, no Ante nas uvjerava da to nije tako.

- Vjerojatno je ipak nije vidjela zato što se ptica umirila, a psi uglavnom opaze pokret, kaže Ante i nadodaje kako nije riječ o ptiću već o odrasloj ptici, odnosno Zlatoglavom kraljiću, najmanjoj europskoj ptici. 

Sibirska haskica slavna je po svojim avanturama s vlasnikom Antom Tončijem Fabrisom. Zajedno su proputovali cijelu Hrvatsku, a Ante je svako putovanje bilježio te kasnije objavio na svom Youtube kanalu 'Outdoors Croatia'. Snimka avanture s Plitvičkih jezera osvojila je cijeli svijet i skupila čak pet milijuna pregleda. 

POGLEDAJTE ZABAVNI VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM: