Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Ima desetero djece: 'Najteže ih je nahraniti i spremiti za školu'

Amerikanka Cassanda rodila je desetero djece u 10 godina, plan obroka radi mjesec dana unaprijed, a tjedno troše 1700 kuna za hranu. Na društvenim mrežama redovito objavljuje situacije iz te obiteljske 'gužve'

Foto: Instagram
93 komentara

Cassanda i Jacob Morrise roditelji su desetero djece, jedne kćeri i devet sinova. Bračni par iz Utaha među tih desetero mališana, ima čak i dva para blizanaca. Priznaju da se često susreću sa kritikama i porukama negodovanja.

- Takve komentare ignoriramo, normalni smo roditelji koji imaju sreću kada mogu imati toliko djece - kažu supružnici. 

Cassanda i Jacob za svoju djecu pripremaju hranu mjesec dana unaprijed.

- Svakoga od njih volimo jednako, nema govora da je netko u prednosti - rekao je otac Jakob u intervjuu za The Sun

POGLEDAJTE VIDEO: 

Ovi roditelji priznaju da je potrebno puno organizacije kako bi uspjeli držati sve pod kontrolom. Tjedno troše čak 1700 kuna za hranu.

- Držimo se jednostavnih stvari, kuhamo puno juha, često radimo i pizze i salate - rekla je majka Cassanda.

Cassanda i Jacob Morrise iz Utaha su roditelji Stevena (10), Christophera (9), jednojajčanih blizanaca Williama (7) i Ryana (7), dvojajčanih blizanaca Spencera (5) i Maxa (5), Thomasa (4), Henryja (3), Lily (1) i Petera kojem je tek šest mjeseci.

Foto: Instagram Ova supermajka odlučila si je 'pomoći' pa sada sedmero starije djece uči kako da pomažu oko kuće, a svako od njih dobije jedan zadatak dnevno. 

- Ne kajem se zbog svojih odluka, vjerujem da će djeca tako brže i više naučiti o životu, rekla je majka desetero djece.

POGLEDAJTE VIDEO:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message