Obavijesti

Video

Komentari 34

Indira: 'Kad se ukinu sve mjere, imat ću koncert od deset sati...'

Indira: 'Kad se ukinu sve mjere, imat ću koncert od deset sati...'
5

Indira Levak odgovorila nam je na 24 pitanja. Nedavno je proslavila svoj 47. rođendan, a ispričala nam je što se promijenilo od početaka njezine karijere pa sve do danas

VIDEO

Prpošna sam i nezaustavljiva, ja sam jedna 25-godišnjakinja koja je vesela. Ponosna sam na svaku svoju godinu jer sam dala najbolje od sebe, rekla nam je Indira Levak koja je nedavno proslavila svoj 47. rođendan. Energična pjevačica na sceni je već 23 godine i kako kaže, za umjetničku dušu nema mirovanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Da bi krenula u pjevačku karijeru, Indira je ostavila siguran posao. Radila je kao državna službenica, a svoju Županju je zamijenila Zagrebom. I to joj se isplatilo. S grupom 'Colonia' žarila je i palila scenom, a to doba pamti po puno dobrih koncerata. Sada se okrenula samostalnoj karijeri te počela pisati pjesme.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
YouTube

- Ponosna sam na svoju dosljednost. U mojoj karijeri nikada nije bilo oscilacija. Volim posao koji radim i drago mi je da to moja publika osjeti - priča nam Indira.

Kao i većina glazbenika, zbog pandemije korona virusa, veliki koncerti nisu bili mogući te su se nastupi održavali pod posebnim epidemiološkim mjerama. Indira kaže da sa svojim bendom redovito ima probe te će sigurno biti spremni za nove nastupe kada se sve mjere ukinu.

- Kad se sve mjere ukinu, ja ću imati maratonski koncert! To će trajati deset sati, nema stajanja - govori nam pjevačica poznata po svojoj energiji na pozornici. Kako kaže, to je nešto s čim se jednostavno rodiš jer energiju ne možeš kupiti. Dodaje, da s ovakvim 'baterijama', joj nitko ne može parirati po energiji.

Na svom prvom samostalnom albumu potpisala je čak 12 od 13 pjesama kao autorica teksta, no za pjesmu 'Dođi' ipak ističe da je najponosnija. Radi se o baladi koju je posvetila svom suprugu Miroslavu Levaku s kojim je u braku od 2014. godine. Suprug joj je ujedno i trener, no postoji ipak stvar zbog koje se više svađaju nego oko treninga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

..Nasloni glavu na moje rame... ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #mojesve @mirolevak #myhubby

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

- Uvijek je 'fajt' oko daljinskog. On bi gledao klasike, a ja neke hororce sa zombijima. Možda je rješenje da kupimo više televizora - govori kroz smijeh.

Pjevačica se odnedavno našla i u novoj ulozi. Uz Igora Mešina, Gorana Navojca i Nives Celzijus, postala je članica žirija showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. U nekoliko navrata sudionici showa morali su utjeloviti upravo njezin lik, a Indira ističe da se u tome najbolje snašla pjevačica Maja Bajamić, no i da se nada da će takvih transformacija biti još.

Osim pjevanja, Indira je svoju strast pronašla i u dizajniranju namještaja. Već nekoliko godina radi na tome, a kako ističe, njezin dom se pretvorio u svojevrsni showroom za njezine komade namještaja. Najponosnija je, kaže, na stolicu 'Galaxy' koju je sama dizajnirala.

- Imam jako veliki problem, a to je da ne znam 'povući ručnu'. Ja non stop radim. Kada se ugase svjetla pozornice, onda crtam namještaj - zaključila je pjevačica.

Cijeli intervju s Indirom pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Indira u 24 pitanja 12:21
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Meri Goldašić pojavila se u emisiji bez šminke: Kad ću skinuti "fasadu" je moja odluka
IZA KULISA INFLUENCERA

Meri Goldašić pojavila se u emisiji bez šminke: Kad ću skinuti "fasadu" je moja odluka

Influencerica Meri Goldašić, gostovala je u HRT-ovoj emisiji 'U fokusu' gdje je, zajedno s kolegama, odlučila ukazati na problem 'hejt' komentara s kojima se susreću influenceri

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...
Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo
od 14. do 20. travnja

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo

Djevice će i narednom tjednu mnogo raditi, ali i biti više nego zadovoljni učinkom i rezultatima. Strijelcima će tjedan biti pogodan za zdravstvene zahvate, promjene u prehrani ili rekreaciju