Obavijesti

Video

Komentari 0

Ismael Iso: 'Brat Sandi Pego me nagovorio na TikTok'

Ismael Iso: 'Brat Sandi Pego me nagovorio na TikTok'

U prvoj epizodi nove sezone podcasta 'Pidžama talks', influencerica SaamoPetraa ugostila je popularnog TikTokera Ismaela Isu koji joj je otkrio u kakvom je odnosu sa svojim bratom Sandijem, kako je završio u 'Plesu sa zvijezdama', ima li djevojku i još mnogo toga

VIDEO

Nova sezona omiljenog 'Pidžama talks' podcasta s JoomBoosovom influencericom SaamoPetroom je stigla! U novim epizodama, Petra će ugostiti mnoga poznata lica, a prva epizoda bila je rezervirana za poznatog TikTokera Ismaela Hadžića poznatijeg kao Ismael Iso. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Odmah na početku, Ismael je Petri ispričao kako se, prije TikToka, bavio ugostiteljstvom i da je uglavnom konobario na sezonama, ali da ga je na snimanje TikTokova zapravo nagovorio njegov stariji brat Sandi čija popularnost na ovoj društvenoj mreži također raste. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Od 16. godine sam na sezonama, radio sam kao konobar, a ovo 'novije doba' je počelo 2019. godine na štandu sa sladoledom u Rovinju. Tamo sam pričao sa svojim bratom Sandijem koji mi je rekao da bi TikTok mogao biti veliki trend. Poslušao sam ga i na tom štandu sam snimio svoj prvi video u kojemu ukrašavam sladoled - ispričao je Ismael.

- Nisam imao nikakvog iskustva niti u snimanju niti u uređivanju, ali idući dan taj je video imao već 250 tisuća pregleda, dobio sam deset tisuća pratitelja... Baš sam bio u šoku i to me potaknulo da iduće tri godine nastavim snimati svaki dan - dodaje. 

Ismaelov brat Sandi sudjelovao je u popularnoj emisiji 'Ples sa zvijezdama', a u jednoj epizodi su mu se pridružili i Ismael i njihov srednji brat Jasmin. 

- Čak nisam imao tremu, bila je prisutna samo ona pozitivna nervoza i mislim da je posebno brutalna ta uspomena gdje nas trojica plešemo. To će za dvadeset godina gledati i naša djeca i to mi je najbolji dio svega - ispričao je. 

Naravno, Petra ga je pitala i poneko pitanje o privatnom životu, a jedno od njih bilo je i ima li djevojku. No, Ismaelov odgovor na ovo, ali i mnoga druga pitanja, morat ćete potražiti na JoomBoos Youtube kanalu u novoj epizodi 'Pidžama talksa'!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković