Obavijesti

Video

Komentari 5

Izazvali su ludilo: Najgledaniji spotovi hrvatskih zvijezda

Mladi hrvatski influenceri imaju preko milijun pregleda na kanalima, tisuće pratitelja na društvenim mrežama i još toliko fanova koji ih zaustavljaju na cesti, traže autogram ili fotografiju. A ovo su njihovi najgledaniji spotovi.

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:02

Profesionalni 'YouTuber' zadnjih je nekoliko godina među najpopularnijim zanimanjima u svijetu, ali i u Hrvatskoj. Među poznate svrstali su se i naši YouTuberi koji su napravili totalnu pomutnju svojim videima i spotovima. Njihove objave imaju preko milijun pregleda, a fanovi ih zaustavljaju nasred ceste kako bi ih tražili autogram ili sliku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najgledanije spotove ima Dennis Domian (27) i njegova "sestra" Elizabeta koji su se proslavili s dvije pjesme "Bokić Kokić" i "YouTube Kraljica" koja ima čak dva milijuna pregleda.

Veliku pozornost izazvao je prošlogodišnji pobjednik VideoStara, najvećeg regionalnog talent showa, Matija Lazarević. Matija je prije dva mjeseca izbacio spot za pjesmu "Nije Malo" koja već ima 1.3 milijuna pregleda. 

YouTube svijetu poznat je i Davor Gerbus koji je glumio u prvoj hrvatskoj YouTube seriji Isti san, povodom koje je i nastala istoimena pjesma. Davor na Instagramu ima preko 270 tisuća pratitelja, a često snima videe o svojim doživljajima, avanturama i putovanjima.

U božićnom duhu nastala je pjesma "Poklon" koju su otpjevali Leni Pajčin i Sven Pocrnić iz škole pjevanja Husar&Tomčić. Video za sad ima 34 tisuće pregleda. Pjesma originalna produkcija JoomBoosa. 

 

Svi oni koji željno iščekuju proglašenje pobjednika (ili pobjednice) Videostara, mogu to doživjeti i uživo! Naime, proglašenje pobjednika najvećeg video talent showa u regiji - VideoStara bit će u 18 sati u klubu Opera u Zagrebu, 10.12.2017. Nemojte to propustiti!

Ne propustite novi broj magazina JoomBoos Videostar s MEGA poklonom: Prvi Youtuberski kalendar, koji na kioske stiže u petak, 8. prosinca!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang