Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

John zbog ljubavi izgubio 135 kg: 'Nisam smio sjesti u avion'

Amerikanac John 2015. godine težio je preko 200 kilograma. Kad je zaprosio buduću ženu, odlučio je smršavjeti. Mučilo ga je što će jednog dana njegova žena morati brinuti za njega ako će imati problema sa zdravljem

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

John Thomas Allaire je 2015. zaprosio je svoju ljubav iz srednje škole, Caili, a ona je odgovorila 'da' bez oklijevanja. Tada je težio preko 200 kilograma. Mučilo ga je što će se možda jednog dana njegova žena morati brinuti za njega ako će imati zdravstvenih problema zbog svoje težine.

POGLEDAJTE VIDEO:


Počeo je vježbati tri puta na tjedan. Kad je došao dan vjenčanja, John je bio izgubio samo nešto više od 7 kilograma. Znao je da treba više, pa je potpuno promijenio prehranu. Tijekom sljedećih 15 mjeseci, John je izgubio oko 135 kilograma.

‘Iako me je Caila voljela kao i ja nju, i bila je spremna udati za mene, mislio sam: Nema šanse da joj priuštim teškoće koje ću možda proći u ostatku svog života ako ne izgubim težinu’, rekao je John.

Gubitak težine donio je novi problem Johnu. Višak kože. John je imao skoro 5 kilograma kože viška. Zbog toga se odlučio na operaciju skidanje viška kože, koja je trajala gotovo deset sati. John kaže kako neće prestati trenirati i zdravo se hraniti. Želi postati i osobni trener kako bi pomagao ljudima koji su u sličnoj situaciji u kakvoj je bio i on sam.

 

Message