Obavijesti

Video

Komentari 10

Juraj Šebalj: 'Kad vozač BMW-a razbije svoj auto, to je sramota'

Juraj Šebalj: 'Kad vozač BMW-a razbije svoj auto, to je sramota'
4

U ovakvim situacijama može doći do puno, puno većih posljedica, međutim sva sreća da nikome ništa nije bilo, rekao je Juraj Šebalj na početku nove epizoda Tko je kriv...

VIDEO

Moj profesore, on je razbio svog BMW-a. To je najveći problem, i veći nego što mi možemo spoznati. Automobili sa zadnjim pogonom se lako mogu zanijeti. U ovakvim situacijama može doći do puno, puno većih posljedica, međutim sva sreća da nikome ništa nije bilo, rekao je Juraj Šebalj na početku nove epizoda Tko je kriv?

POGLEDAJTE VIDEO:

U studiju 24sata ponovo su se sastali Juraj Šebalj, profesor Rajko Horvat i voditeljica Maria Grigoryan Vučković kako bi nam donijeli novu dozu zabave i edukativnog sadržaja analizirajući prometne nesreće. U prvoj nesreći bili smo u jednom tunelu gdje je došlo do lančanog sudara.

- Ovdje je važno upaliti sve pokazivače smjera, a postoji greška i kod vozila koja su imala nesreću. Morali su osigurati mjesto nesreće kako bi svi vidjeli da se nešto događa ispred njih - rekao je profesor Horvat, a Juraj je dodao da su tuneli izrazito opasna mjesta. U sljedećoj nesreći došlo je do izlijetanja s ceste.

- Postoji nešto što se zove držanje odstojanja. Da se pazilo na držanje razmaka od dvije sekunde sigurno ne bi došlo do ove nesreće - rekao je Šebalj. U sljedećoj potencijalnoj nesreći nalazimo se u Branimirovoj ulici.

- Oba vozača koja su prešla preko pune linije su napravila prekršaj. Mogli su skrenuti desno i polukružno se okrenuti, izgubili bi samo minutu - pojednostavio je Šebalj, a profesor je dodao.

- Vidjeli smo par interesantnih primjera. Prometni propisi nisu napravljeni da bi nekoga usporili, nego da se ne bi događali ovakvi kobni prekršaji - zaključio je profesor. Nova epizoda je na YouTube kanalu 24sata!

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'

Nova epizoda Tko je kriv? govori o nesigurnim vožnjama po centru grada, što zbog rasporeda zgrada, ali i reklama, te kako se voziti u slučaju da koristite traktor...

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu