Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Kakva ležerna otmica! Došetao do dječaka, podigao ga i odnio

Dječak kojega je potpuni stranac usred dana oteo u Kini pronađen je stotinama kilometara daleko od svojeg doma. Nevjerojatna je lakoća kojom je otmičar odnio dječaka

Foto: YouTube
27 komentara

Nadzorna kamera je uhvatila trenutak u kojem je 6-godišnji Chuan Chuan otet na ulici dok se zabavljao video igricom. Na snimci se vidi kako muškarac ležerno prilazi dječaku i kratko s njim razgovara, a zatim ga mirno podiže i odnosi.

Incident se dogodio prošlog četvrtka oko 13 sati u selu Baofeng kod grada Kunming. Chuan Chuan je na sebi imao zelenu majicu i crvene hlačice, a s ostalom djecom je igrao igrice ispred malenog supermarketa.

Na snimci se jasno vidi kako otmičar čeka pokraj mašine s video igricama prije nego je započeo razgovor s dječakom. Nekoliko minuta nakon toga vidi se kako muškarac nosi dječaka u rukama i odlazi s mjesta otmice.

Dječakov otac Long, ulični prodavač, tvrdi da ne poznaje otmičara. Tvrdi kako je maleni bio sam na ulici zato jer je on morao na biciklu po naselju prodavati voće. Nakon što se vratio dječaka nije bilo. Dugo ga je tražio, a nakon toga se za pomoć obratio policiji.

MAMIĆ IZ MEĐUGORJA: 'Rekli su mi da se sprema moja otmica, osjećam da lov traje...'

Očajni otac je rekao kako je od nestanka sina svakog dana na njegov povratak čekao ispred supermarketa, nadajući se da će naići na neki trag pomoću kojega bi ga lakše pronašao.

Policija je dječaka pronašla u subotu oko 23 sata u gradu Baoshan koji je 400 kilometara udaljen od Kunminga. Chuan Chuan je rekao policiji kako je proveo dva dana s 'nepoznatim ujakom' koji mu je kupio autić i igrao se s njim pokraj rijeke. Iste noći je vraćen majci.

- Bojala sam se da sam ga zauvijek izgubila. Plakala sam svaki dan. A sad je napokon pronađen. Kakvo olakšanje! - rekla je dječakova majka, gospođa Li.

Muškarac koji je osumnjičen za otmicu dječaka priveden je u policijsku postaju, a policija istražuje sve okolnosti ovog slučaja.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message