Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Katarina (33): Na seksi spoj ću s dečkom koji kuha kao mama!

Počinje novi reality show na 24sata - prvi takav u regiji! Naša super cura Katarina (33) iz Zagreba bira kandidata za spoj. Moraju je osvojiti najsočnijim obrokom

POGLEDAJTE VIDEO:

Veliki izazov počinje! Tko će od kandidata osvojiti Katarinu (33) iz Zagreba? U igri su Hrvoje (23), Marko (32) i Dubravko (38). Sva trojica tvrde da su majstori u kuhinji. Svaki za kuhanje ima pet namirnica. Onaj koji najbolje skuha osvaja savršeni spoj! 

A tko je Katarina?

Slatka cura iz susjedstva, radi dva posla, obožava modu, nije prevelika ljubiteljica slatkog i više uživa u slanim jelima. Tako da je nju najlakše osvojiti nekim finim ručkom. U obzir dolaze i riba i meso.

- Oni dečki koji se trude u kuhinji sigirno se potrude i oko svojih žena - smatra.

U vezama ne podnosi laganje jer kaže: Na kraju se sve otkrije! Kandidati su se prijavili kako bi dokazali da ljubav doista često ide kroz želudac. Naime, znanstvenici tvrde da parovi koji zajedno kuhaju i uživaju u hrani i češće ostaju skupa. Pobjednika naša Katarina odabire naslijepo i isključivo prema sposobnostima u kuhinji.

- Bilo bi super kad bi dečki znali kuhati bar slično kao moja mama! - otkriva Katarina dečkima kako najlakše pobjediti. Je li joj bolje sjela sočna riba, ukusni lungić ili torta sa sirom? Pratite do velike završnice na Valentinovo.

 

Ako i vi želite sudjelovati - pokazati da ste najbolji chef, šarmantni gastro blogger ili samozatajni majstor kuhinje prijavite se na ljubav@24sata.hr. Prijaviti se mogu svi. U prijavi navedite svoje ime i prezime, mjesto stanovanja, čime se bavite te kontakt. Pošaljite nam i fotografiju. 

Možete se prijaviti i SMS-om. Pošaljite SMS sa ključnom riječi ZELUDAC na 666555 i slijedite upute za prijavu. Cijena: 3,72 kn/SMS Služba za korisnike: customer.care@ccsupport.biz ili 01 63 88 160 od 09 do 17 sati. Organizator usluge: 24sata d.o.o. za nakladničku djelatnost, Oreškovićeva 6H/1, 10010 Zagreb, OIB: 78093047651 Tehnička podrška (davatelj usluge): NTH Media d.o.o., Petrovaradinska 7, 10 000 Zagreb, OIB: 59547672558. Tel: 01 6388 160.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message