Obavijesti

Video

Komentari 38

Katarina (33): Na seksi spoj ću s dečkom koji kuha kao mama!

Počinje novi reality show na 24sata - prvi takav u regiji! Naša super cura Katarina (33) iz Zagreba bira kandidata za spoj. Moraju je osvojiti najsočnijim obrokom

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO:

Veliki izazov počinje! Tko će od kandidata osvojiti Katarinu (33) iz Zagreba? U igri su Hrvoje (23), Marko (32) i Dubravko (38). Sva trojica tvrde da su majstori u kuhinji. Svaki za kuhanje ima pet namirnica. Onaj koji najbolje skuha osvaja savršeni spoj! 

A tko je Katarina?

Slatka cura iz susjedstva, radi dva posla, obožava modu, nije prevelika ljubiteljica slatkog i više uživa u slanim jelima. Tako da je nju najlakše osvojiti nekim finim ručkom. U obzir dolaze i riba i meso.

- Oni dečki koji se trude u kuhinji sigirno se potrude i oko svojih žena - smatra.

U vezama ne podnosi laganje jer kaže: Na kraju se sve otkrije! Kandidati su se prijavili kako bi dokazali da ljubav doista često ide kroz želudac. Naime, znanstvenici tvrde da parovi koji zajedno kuhaju i uživaju u hrani i češće ostaju skupa. Pobjednika naša Katarina odabire naslijepo i isključivo prema sposobnostima u kuhinji.

- Bilo bi super kad bi dečki znali kuhati bar slično kao moja mama! - otkriva Katarina dečkima kako najlakše pobjediti. Je li joj bolje sjela sočna riba, ukusni lungić ili torta sa sirom? Pratite do velike završnice na Valentinovo.

 

Ako i vi želite sudjelovati - pokazati da ste najbolji chef, šarmantni gastro blogger ili samozatajni majstor kuhinje prijavite se na ljubav@24sata.hr. Prijaviti se mogu svi. U prijavi navedite svoje ime i prezime, mjesto stanovanja, čime se bavite te kontakt. Pošaljite nam i fotografiju. 

Možete se prijaviti i SMS-om. Pošaljite SMS sa ključnom riječi ZELUDAC na 666555 i slijedite upute za prijavu. Cijena: 3,72 kn/SMS Služba za korisnike: customer.care@ccsupport.biz ili 01 63 88 160 od 09 do 17 sati. Organizator usluge: 24sata d.o.o. za nakladničku djelatnost, Oreškovićeva 6H/1, 10010 Zagreb, OIB: 78093047651 Tehnička podrška (davatelj usluge): NTH Media d.o.o., Petrovaradinska 7, 10 000 Zagreb, OIB: 59547672558. Tel: 01 6388 160.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!
'KULTURNEJA'

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda našeg novog, superkul serijala 'Kulturneja' u kojem saznajemo gdje su najpopularnija i najfrekventnija mjesta u raznim gradovima diljem Europske unije.

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu
TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin (34) prošla je trnovit put do svjetskih pojaseva, a 'odustala' je samo jednom u životu...
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...