Obavijesti

Video

Komentari 4

Mala škola drifta: Petreković se prepao Šebaljeve lude vožnje...

Mala škola drifta: Petreković se prepao Šebaljeve lude vožnje...
4

Juraj Šebalj ne voli kad mu volan preuzme suvozač, no ovaj put je popustio komičaru Mariju Petrekoviću. Urnebesnu vožnju pratite na YouTube kanalu 24sata

Ako budeš bolje pjevao, bolje ćeš i voziti, rekla je Katica, čuvarica karting staze Novi Marof, Mariju Petrekoviću prije nego što je sjeo u auto s Jurjem Šebaljem.

POGLEDAJTE VIDEO:

S biciklističkom kacigom ma glavi, komičar Mario Petreković se pripremio za najbržu i najluđu vožnju ikad.

- Šebalj, ovaj tvoj auto ima 175 konja i dvije sise - rekao je Mario. Naime, darovao mu je jastuk sa ženskim oblinama, koji je Šebalj odmah postavio kao svoj naslonjač.

Ivana Knoll kod Šebalja: Usred brze vožnje ispala mi je banana
Ivana Knoll kod Šebalja: Usred brze vožnje ispala mi je banana

- Obično mi kažu da bolje vozim sa ženama, ali mislim da sam trenutačno najbolji - pohvalio se Šebalj i dao Mariju malu školi drifta, nakon čega su njih dvojica zamijenili mjesta.

- Kud sad idem? Lijevo? - ispitivao ga je Petreković dok automobil nije naglo završio na travnjaku i ugasio se. Šebalj ne voli kad mu netko drugi preuzme volan, ali u serijalu Zvijezde vrište to je već dopustio komičaru Ivanu Šariću, a sad i Petrekoviću.

- Pa bolji si od Šarića - rekao mu je. Petreković se pohvalio kako mu je prvi automobil bio Fićo i da je to najjači auto koji je imao. Tek se bio zagrijao kod Šebalja, a ovaj mu je rekao da je vožnja gotova.

Šebalj vozio youtubericu Niku: Zašto sam joj ja ovo dopustila?
Šebalj vozio youtubericu Niku: Zašto sam joj ja ovo dopustila?

- Tvoj sljedeći izazov je promijeniti gumu automobilu - rekao mu je. Šebalju je trebala minuta i 21 sekunda da promijeni gumu, a Petrekoviću je bilo potrebno duplo više vremena. Poraz je prihvatio i zahvalio vozaču za nezaboravno iskustvo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Bilo je fenomenalno. Više sam se uplašio kad sam ja vozio nego kad je Šebalj vozio. Voziti se s njim je duhovno iskustvo. Sve zlo i sve frustracije koje sam imao izašli su iz mene - našalio se Petreković. Serijal Zvijezde vrište pratite na YouTube kanalu 24sata i ne zaboravite nas zapratiti.