Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mala škola drifta: Petreković se prepao Šebaljeve lude vožnje...

Juraj Šebalj ne voli kad mu volan preuzme suvozač, no ovaj put je popustio komičaru Mariju Petrekoviću. Urnebesnu vožnju pratite na YouTube kanalu 24sata

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
4 komentara

Ako budeš bolje pjevao, bolje ćeš i voziti, rekla je Katica, čuvarica karting staze Novi Marof, Mariju Petrekoviću prije nego što je sjeo u auto s Jurjem Šebaljem.

POGLEDAJTE VIDEO:

S biciklističkom kacigom ma glavi, komičar Mario Petreković se pripremio za najbržu i najluđu vožnju ikad.

- Šebalj, ovaj tvoj auto ima 175 konja i dvije sise - rekao je Mario. Naime, darovao mu je jastuk sa ženskim oblinama, koji je Šebalj odmah postavio kao svoj naslonjač.

VIDEO: ZVIJEZDE VRIŠTE Ivana Knoll kod Šebalja: Usred brze vožnje ispala mi je banana

- Obično mi kažu da bolje vozim sa ženama, ali mislim da sam trenutačno najbolji - pohvalio se Šebalj i dao Mariju malu školi drifta, nakon čega su njih dvojica zamijenili mjesta.

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

- Kud sad idem? Lijevo? - ispitivao ga je Petreković dok automobil nije naglo završio na travnjaku i ugasio se. Šebalj ne voli kad mu netko drugi preuzme volan, ali u serijalu Zvijezde vrište to je već dopustio komičaru Ivanu Šariću, a sad i Petrekoviću.

- Pa bolji si od Šarića - rekao mu je. Petreković se pohvalio kako mu je prvi automobil bio Fićo i da je to najjači auto koji je imao. Tek se bio zagrijao kod Šebalja, a ovaj mu je rekao da je vožnja gotova.

ZVIJEZDE VRIŠTE Šebalj vozio youtubericu Niku: Zašto sam joj ja ovo dopustila?

- Tvoj sljedeći izazov je promijeniti gumu automobilu - rekao mu je. Šebalju je trebala minuta i 21 sekunda da promijeni gumu, a Petrekoviću je bilo potrebno duplo više vremena. Poraz je prihvatio i zahvalio vozaču za nezaboravno iskustvo.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Bilo je fenomenalno. Više sam se uplašio kad sam ja vozio nego kad je Šebalj vozio. Voziti se s njim je duhovno iskustvo. Sve zlo i sve frustracije koje sam imao izašli su iz mene - našalio se Petreković. Serijal Zvijezde vrište pratite na YouTube kanalu 24sata i ne zaboravite nas zapratiti.     

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message