Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mama Danijela Brnosa: Sin me ne zanima, nek trune u zatvoru

Danijel Brnos (30), koji je prošli vikend u Vrsaru izrešetao bivšu curu i njenog dečka pa pobjegao, uhićen je u Vodnjanu. Slomljena majka kaže da ne traži milost za njega...

Video: 24sata Video

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Neka Danijel sada „odradi“ svojih 20-30 godina koliko dobije. Ja mu niti u posjetu neću ići, dižem ruke od njega. Nije zaslužio da mu majka dođe u zatvor zbog ovoga što je napravio. U ovih šest dana koliko je bio u bijegu ni oka nisam sklopila. Nisam znala ni je li živ, mislila sam da se ubio, priča Dolores Rajčić (55), majka uhićenog bjegunca Danijela Brnosa (30). Šest je dana u Istri sijao strah bježeći od policije nakon što je u nedjelju u Vrsaru izrešetao bivšu curu i kolegu joj s posla.

Brnos je u subotu priveden na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Puli.

Istarska je policija u petak potvrdila da su u poslijepodnevnim satima u Vodnjanu pronašli i uhitili Brnosa kojeg se sumnjiči da je u nedjelju, 7. svibnja, nešto iza 14 sati ispred vrsarskog hotela Pineta pucao u djevojku (20) i njezinog kolegu (24) te da nastavljaju s kriminalističkim istraživanjem. Nakon saslušanja u policiji i državnom odvjetništvo očekuje se da će Brnos zbog dva pokušaja ubojstva završiti u pritvoru pulskog zatvora.

Policija je objavila i da su priveli i mladić (27) za kojeg se sumnja da je pomagao Brnosu. 

Policija Brnosa sumnjiči i za pokušaj protupravne naplate i prijevaru.  

- U nastavku kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je osumnjičeni Brnos 12. svibnja oko 12,00 sati u Vodnjanu, u namjeri naplate duga, uz pomoć 27-godišnjaka ostavio prijeteću poruku 25-godišnjaku. Također je utvrđena osnovana sumnja da je Brnos u vremenskom razdoblju od 24. listopada 2016. godine do sredine siječnja 2017. godine u više navrata doveo u zabludu 38-godišnjakinju da mu posudi novac koji je on trebao uložiti u posao od kojega bi oboje ostvarivali dobit. Policija tereti 27-godišnjaka da je u vremenskom razdoblju od 10.-12. svibnja 2017. godine pomagao osumnjičenom Danijelu Brnosu kojega je zbrinuo i krio u kući u kojoj boravi, kao i da je 12. svibnja pomogao Brnosu u počinjenju kaznenog djela protupravne naplate na štetu 25-godišnjaka - objavila je PU istarska. 

U vijestima pogledajte i ove priče:

- Velečasni s Krka Sunčevom energijom opskrbljuje svoju kuću

- Ljude s kojima ste odmah "kliknuli" poznajete iz prošlog života

- Jacques pjeva bolje od Jaggera i to u tri i pol oktave

Message