Obavijesti

Video

Komentari 12

Marko Tolja: 'Oliver je rekao da u meni vidi budućnost glazbe'

Marko Tolja: 'Oliver je rekao da u meni vidi budućnost glazbe'
2

Marko Tolja poznati je hrvatski pjevač čiji glas osvaja žensku publiku. A sada će njega pokušati osvojiti kandidati u novoj sezoni showa 'Zvijezde pjevaju'. Pogledajte što kaže u Velijom intervjuu na YouTube 24sata

VIDEO

U početku je znala da hoda s nekim likom s televizije, ali navikla se - ispričao je Marko Tolja kako su što je njegova supruga, Ana Tolja mislila na početku njihove veze.

Priznao je i da mu je supruga glavni kritičar, ali i prva koja čuje njegove pjesme.

POGLEDAJTE VIDEO:  

- Moja supruga je prvi žiri koji moram proći - priznao je Marko. A otkrio je i da joj ne smetaju fotkanja s obožavateljicama kao ženama nekih kolega, te da je živi dokaz da postoje muško ženska prijateljstva. 

- Imam puno dobrih prijateljica. Lei Jurin bio sam kum na vjenčanju, s Marijanom Batinić sam bio cimer godinu i pol...- ispričao je. 

Već treću sezonu Marko Tolja nalazi se u ulozi žirija u showu 'Zvijezde pjevaju'. Priznaje da je puno lakše biti natjecatelj nego žiri. 

- Dogodilo se nekoliko puta da sam dao previsoku ocjenu, ali i prenisku. Drugačiji je dojam u studiju i na televiziji - objasnio je. Ispričao je i da su ga kandidati pokušali podmititi na smiješan način, ali nije posustao. 

Ispričao nam je da je u svojim najranijim danima bio favorit Oliveru Dragojeviću.

- Jako smo se dobro razumjeli u svim pitanjima. Jednom mi je rekao da vidi budućnost glazbe u meni i da imam glazbene vrijednosti koje rijetko tko ima u današnje vrijeme, te me pozvao sa sobom na koncert u Londonu - ispričao je Tolja, te priznao da mu je to najdraži nastup i dan danas. 

Zagreb: Marko Tolja gost u emisiji 24sata

Za hrvatsku glazbenu sadašnjost nema puno komentara, ali tvrdi da su sami glazbenici krivi za situaciju.

- Danas svi posežu za pregledima, ali to nema veze s uspjehom. Ima puno ljudi nove generacije koji su na stream servisima jako slušani, ali nemaju nijedan koncert. 

Koje je sve detalje otkrio o svojoj obitelji i nastupima u karijeri te kako rješava svađe sa suprugom, pogledajte na YouTube kanalu 24sata te Videoteci 24sata. Pratite nas i na društvenim mrežama Instagram-u, Facebook-u, TikTok-u i LinkedIn-u.

POGLEDAJTE VIDEO: 

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Marko Škugor otkrio tko je za njega ženski glas Dalmacije
24 PITANJA

Marko Škugor otkrio tko je za njega ženski glas Dalmacije

Hrvatskog pjevača iz Šibenika, Marka Škugora, često nazivaju glasom Dalmacije, a on nam je otkrio tko je za njega ženski glas Dalmacije i zašto ne voli pjevati svojim bližnjima. Pogledajte u videu na YouTube kanalu

Meri Goldašić pojavila se u emisiji bez šminke: Kad ću skinuti "fasadu" je moja odluka
IZA KULISA INFLUENCERA

Meri Goldašić pojavila se u emisiji bez šminke: Kad ću skinuti "fasadu" je moja odluka

Influencerica Meri Goldašić, gostovala je u HRT-ovoj emisiji 'U fokusu' gdje je, zajedno s kolegama, odlučila ukazati na problem 'hejt' komentara s kojima se susreću influenceri
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...