Obavijesti

Video

Komentari 0

Matija Cvek oduševio publiku na Adventu: 'Sve vas volim...'

Matija Cvek oduševio publiku na Adventu: 'Sve vas volim...'
3

Mladi hrvatski pjevač u petak je nastupio na zagrebačkom Zrinjevcu u sklopu koncertnog programa ovogodišnjeg Adventa. Publiku je rasplesao svojim hitovima...

VIDEO

Tako mi je drago vidjeti vas. Ovo putovanje od 15 minuta mi je najdraže. Svi koji ste već bili na mom koncertu, znate što se događa - pjevamo i plešemo, rekao je na početku koncerta na zagrebačkom Zrinjevcu mladi pjevač Matija Cvek.

Nakon što je prošle subote, na već tradicionalnom paljenju lampica na Zrinjevcu, zapjevao Marko Tolja, sada je došao red na još jednog mladog izvođača. Svi koji nisu mogli biti u Zagrebu, koncert su mogli pratiti i putem YouTube kanala 24sata te Facebook stranica 24sata i Turističke zajednice grada Zagreba.

Tema ovogodišnjeg Adventa je hrvatska baština kroz igračke, a svi posjetitelji će moći uživati u više od 120 koncerata, programa za djecu i izložba na više od 15 uređenih lokacija.

Cvek je publiku rasplesao i raspjevao svojim hitovima, a pjevao je i druge poznate pjesme. A nakon sat vremena koncerta, publika je tražila još i nije htjela otići s predivnog Zrinjevca.

- Hvala vam što ste došli. Sve vas volim. Vidimo se sljedeći put - zaključio je Cvek na kraju. A tijekom koncerta, na pozornicu je pozvao i svog pjevačkog kolegu, Josipa Palametu, koji je za publiku zapjevao Oliverovu pjesmu 'Moj lipi anđele'.

Lampice su upaljene, grad je ukrašen. Božićni mirisi i božićni duh je svuda oko nas, a sve će podići i brojni koncerti i programi Adventa u Zagrebu. 

- Glazba je tu kako bi dala dušu svakom raspoloženju, a naročito onom božićnom. Glazba daje lampicama čarobnu svjetlost, a božićnim drvcima posebne boje - poručili su iz Turističke zajednice grada Zagreba.

Osim koncerta Matije Cveka, publika će na YouTube kanalu 24sata te Facebook stranicama 24sata i Turističke zajednice grada Zagreba moći uživati i u prijenosima koncerata Ansambla Lado, koncertu Ante Gele i prijatelja, najljepšim opernim arijama i duetima te Misi na španjolskom.

Ne zaboravite ni u ovo vrijeme paziti na sebe i druge. Prilikom posjeta Adventu pridržavajte se propisanih epidemioloških mjera i ostanite zdravi i veseli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!
'KULTURNEJA'

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda našeg novog, superkul serijala 'Kulturneja' u kojem saznajemo gdje su najpopularnija i najfrekventnija mjesta u raznim gradovima diljem Europske unije.

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu