Obavijesti

Video

Komentari 14

Mila i Rene zamijenili su uloge: Ne se*i i donesi mi hladno pivo

Mila i Rene zamijenili su uloge: Ne se*i i donesi mi hladno pivo

Kako to izgleda kada na 24 sata morate u potpunosti prisvojiti navike i ponašanje druge osobe, saznali su Mila i Rene u novoj epizodi 'Eksperimenta'. Ona je gledala Dinamo, a on otišao na pedikuru

VIDEO

Ovaj socijalni eksperiment prelazi sve granice. Ovaj put nam je zadatak da pokušamo u 24 sata poprimiti navike drugog. Od ovog trenutka, vi postajete ono drugo, najavio je Rene Bitorajac Mili Elegović novi zadatak u serijalu 'Eksperiment'.

POGLEDAJTE ŠESTU EPIZODU EKSPERIMENTA:

U serijalu 'Eksperiment', Rene Bitorajac i Mila Elegović našli su se u nesvakidašnjem Vladinom socijalnom projektu čiji je cilj psihološka analiza zajedničkog života nekompatibilnog muško-ženskog para. Moraju izdržati godinu dana u istom stanu i onda svatko od njih dobiva 100.000 kuna. No, to nije nimalo lako, s obzirom na to da se radi o dvoje ljudi s potpuno različitim interesima i stavovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mila se odmah bacila na novi zadatak. Opsovala je kao što bi to inače napravio Rene, a ionako ju je on pokušao 'zeznuti' i 'uvaliti' joj kuhanje večere jer će se njemu sušiti lak, uzvratila mu je i rekla da ona ne večera jer pazi na liniju.

POGLEDAJTE PETU EPIZODU EKSPERIMENTA:

- Ovo uopće nije loše. Ajde kad si već na nogama 'dofuraj' mi pivo. Ne se*i i donesi mi to pivo - rekla mu je oštro Mila.

Ozbiljno su se i Rene i Mila primili zadatka pa su cijelo popodne proveli kako u zamijenjenim ulogama. Mila je odradila trening s utezima, a Rene je otišao na plac i kupio povrće za ručak. Bili su oduševljeni što su dan proveli drugačije nego inače.

- Ovo sam uvijek htio, da se malo odmorim. Pedikura je genijalna. Tabani su mi glatki kao led ekrani - rekao je Rene, a Mila mu je odmah uzvratila: 

- Zvala me pedikerka. Osim što si meni uzeo termin, ženi si zgadio posao. Rekla je da bi lakše ogulila kornjačin oklop - objasnila mu je Mila, a Rene je rekao da se nema što žaliti jer je svoj tretman skupo platio.

POGLEDAJTE ČETVRTU EPIZODU EKSPERIMENTA:

Večer su proveli pred malim ekranom, ali i to u zamijenjenim ulogama. Mila se živcirala zbog Dinamove utakmice. Pila je pivo i psovala, a Rene je sjedio kraj nje u kućnom ogrtaču s ručnikom na glavi i lakirao nokte.

- Ne mogu ja ovo. To nisam ja. Vidiš kako se ti i ja razumijemo, a i još jedan dan je prošao - rekla je Mila i vratila se u svoju ulogu. Uzela je Reneu lak za nokte, a on si je ponovno 'prisvojio' pivo i daljinski upravljač i nastavio gledati Dinamovu utakmicu.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Serijal 'Eksperiment' i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, službenom YouTube kanalu 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje