Video

Komentari 0

Model i ptica najbolji prijatelji: Nerazdvojni su, zajedno i rolaju

Model i ptica najbolji prijatelji: Nerazdvojni su, zajedno i rolaju

Gaia me veseli. Ona je slobodna odletjeti kada god poželi. Ne držim je, rekao je Johann koji svoju ljubimicu ptičicu spasio kada je imala tek nekoliko dana. On ju smatra dijelom obitelji

Prvi put kada je odletjela od mene nisam mislio da ću je opet vidjeti. Bio sam ponosan i tužan istovremeno. No, kako je odletjela tako se i vratila, rekao je Johann Camboulive iz Francuske. Ubrzo se vratila i s Johannom krenula na put do Španjolske. Nedavno su tako posjetili i Barcelonu. Za put joj je, od starog materijala, napravio i 'gnijezdo' gdje se uvijek može sakriti od lošeg vremena. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kad smo među ljudima, ona se ponaša kao pravi ljubimac. Ne boji se ljudi i druži se. Tko joj se posebno sviđa, njemu sjedne na glavu, smije se Johann. Osim što mu pravi društvo, ona ga i tješi. 

- Kad sam stvarno žalostan, ona nasloni svoju glavu na mene i da mi da ju pomazim. Kao da mi želi reći da će sve biti dobro, kaže model. No, ovom predivnom prijateljstvu uskoro je došao kraj.

- Jedan dan je više nisam mogao pronaći. Čekao sam je par dana u nadi da će se vratiti no uzalud. Volim zamišljati kako je osnovala svoju obitelj i sada živi sretno, zaključio je Johann.