Obavijesti

Video

Komentari 3

Momčilo Otašević i Vladimir Posavec Tušek u auto dvoboju: 'Džaba ti je, džaba! Brži sam...'

Momčilo Otašević i Vladimir Posavec Tušek u auto dvoboju: 'Džaba ti je, džaba! Brži sam...'
4

24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA nastavlja sa serijalom 'Zvijezde vrište', ali u novom ruhu. Što smo to snimili, pogledajte na našoj Videoteci, YouTube kanalu, TikTok, Facebook i Instagram profilima...

VIDEO

U novom smo studiju, na otvorenom, u Novom Marofu. A u prvoj epizodi nove sezone, natječu se glumci Momčilo Otašević i Vladimir Posavec Tušek, najavio je Juraj Šebalj novi koncept popularnog serijala 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE 'Zvijezde vrište'.

POGLEDAJTE VIDEO:

U novoj sezoni serijala 'Zvijezde vrište', sve smo podigli na viši nivo. Umjesto Toyote s kojom su u više od 60 epizoda naše zvijezde driftale, sada je na red došao BMW, a promijenjen je i koncpet. Zvijezde se međusobno natječu u više izazova, a sve pod palicom našeg najpoznatijeg automobilista i voditelja serijal - Juraja Šebalja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Momčilo, ti imaš jednu emisiju iskustva više, ali ovoga puta ti je sve drugačije - objavijestio je Šebalj glumca koji ga je prošli put oduševio svojim vozačkim vještinama. Kao prvi izazov, glumci su morali odraditi 'osmicu' u što bržem vremenu.

POGLEDAJTE KAKO SE PRVI PUT MOMČILO SNAŠAO U DRIFTU:

Prvi je krenuo Momčilo, no nije sve išlo po planu. Uzeo je 'preveliki luk' pa se njegov protivnik smijao sa strane i bio uvjeren kako će stazu proći bolje nego on.

- Džaba ti je, džaba! - oduševljeno je rekao Vladimir Posavec Tušek nakon što je prvi zadatak odradio pet sekundi brže nego Otašević.

U drugom izazovu, morali su driftati oko kartonskog Šebalja. Otašević je samouvjereno krenuo i odlično odradio svoj zadatak, dok je Posavec Tušek imao malo problema pa je čak i uspio 'zakačiti' Šebalja.

Treći izazov bio je teži od prethodna dva. Morali su iz prve 'ući u mišolovku' cijelim autom bez da sruše čunjeve, a kao posljednji izazov, glumci su se morali bočno parkirati, ali samo iz jednog pokušaja i to uz podizanje ručne.

- Ma to su samo dva srušena čunja! Gledaj kako je lijepo stao! - oduševljen je bio Otašević nakon što je uspješno odradio zadatak.

Na kraju, obojica su sjela sa Šebaljem i pogledali rezultate njihovih izazova. Šebalj je na kraju zaključio da je Vladimir bio bolji u driftu, a i da su obojica 'pala' na parkiranju.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

- Bolje časno pobijediti, nego neslavno izgubiti - zaključio je Šebalj i ustanovio da je Momčilo ipak u ukupnim rezultatima bio bolji od svog protivnika.

Serijal 'Zvijezde vrište' i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, YouTube kanalu 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

Studio serijala 'Zvijezde vrište' na otvorenom opremila je Lesnina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković