Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nastupala uz Beyonce pa je svi odbili jer je plus-size plesačica

Nitko me nije želio, rekli su mi da super plešem, ali kako neću biti nikome marketinški zanimljiva, rekla je Akira Armstrong, koje je potom osnovala vlastitu plesnu skupinu

1 komentara

Akira Armstrong (34), plus-size plesačica iz Bronxa, nigdje nije mogla naći posao pa je osnovala vlastitu profesionalnu plesnu skupinu Pretty Big Movement.

POGLEDAJTE VIDEO:

Despite rocking a résumé that includes not one, but *two* Beyoncé music videos, Akira Armstrong had trouble finding an agency willing to represent a plus-size dancer. Now, she’s leading her own Pretty BIG Movement.

Posted by Great Big Story on Tuesday, 6 February 2018


Prije 12 godina plesala je u dva Beyonceina spota, no kad je krenula tražiti agencije koje bi je zastupale, dobila je samo odbijenice.
- Bila sam u pet različitih agencija i sve su mi rekle isto: 'Dobra si, ali ne znamo kako da te marketinški predstavimo - rekla je Akira. 

Godinu dana kasnije uzela je sve u svoje ruke i pokrenula vlastitu plesnu skupinu. Od mladosti je željela plesati i nije dozvolila da joj itko kaže da to ne može.

- Očekivani tip plesačice je da sliči balerini, duge noge, duge ruke i tijelo. Uznemirujuće je da mediji stavljaju etikete na plesačice. Za mene je sve stvar talenta - rekla je Akira.

Svojoj je plesnoj skupini dala je ime Pretty Big Movement te održava i brojne radionice na kojima brojnim ženama pomaže da se oslobode okova niskog samopouzdanja.

- Ja sam sretna da se cure znaju mrdati i plesati. Mišljenje o plus-size ženama je da smo lijene, i niskog samopouzdanja. To je potpuno krivo - istaknula je Akira.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message