Obavijesti

Video

Komentari 17

Netko ju je zatukao? Policija istražuje smrt žene iz Pakraca

Nakon što su ženu (68) pronašli mrtvu na njezinu luksuznom imanju u Pakracu, novih informacija je vrlo malo, a istražitelji još nisu rasvijetlili njezinu smrt

VIDEO

Iako policija ni Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru, koje vodi slučaj, nisu željeli potvrditi je li riječ o ubojstvu, kako neslužbeno doznajemo, istragu vode upravo u tom smjeru. Naime, iz izvora bliskih istrazi doznajemo da je žena imala ozljede zbog kojih su odmah posumnjali da je riječ o nasilnoj smrti. Većina ozljeda navodno je bila na području glave, a istražitelji vjeruju kako su mogle nastati od udaraca nekim predmetom, odnosno sumnjaju da je nesretnu ženu netko zatukao.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

02:32

U Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru nisu željeli dati nikakvu izjavu o dosadašnjem tijeku istrage.

- Nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja javnost će biti pravodobno obaviještena priopćenjem - kazala je Ksenija Pavić, županijska državna odvjetnica u Bjelovaru.

Većina susjeda i mještana o ženi, koja je s obitelji živjela i radila u Njemačkoj, zna vrlo malo. Kažu da je rođena u mjestu Krilatica, nedaleko od Kumanova u Makedoniji, te da se mlada udala za muškarca starijeg 28 godina. On je preminuo u Njemačkoj prije 16 godina.

Imali su troje djece, dvije kćeri i sina, koji su rođeni u Njemačkoj. Susjedi pričaju da je žena bila jako bogata i da je navodno naslijedila veliki novac u Njemačkoj. Nagađaju kako bi upravo koristoljublje moglo biti motiv za njezino ubojstvo, ukoliko istraga doista pokaže da je ubijena.

Još prije tri godine, pričaju nam mještani, objavila je oglas o prodaji imanja s dvije kuće stambene površine 400 metara četvornih, za koje je tražila vrtoglavih 650.000 eura. Upravo zbog cijene, smatraju oni, za imanje nije bilo velikog interesa.

U oglasu je navela kako s imanja, koje se nalazi na brdu iznad Pakraca, puca prekrasan pogled na grad. Veličine je 30.000 četvornih metara, a izgrađeno je 2000. godine. U oglasu je navela i da je pogodno za starački dom, seoski turizam ili mini hotel. Na luksuznom imanju živjela je sama, dok sinovi žive u Njemačkoj, a kćer, pričaju mještani, u Engleskoj.

Nakon pronalaska tijela u utorak, u Pakracu i Lipiku zavladao je strah. Posebno se boje stariji ljudi koji žive sami jer ne znaju da li je policija na tragu mogućem ili mogućoj ubojici.

U VIDEO VIJESTIMA POGLEDAJTE I:

- U Zadru stotine čekale da vide tijelo sveca Leopolda Mandića

- Vratila se Kninska kraljica: Rimac postala državna tajnica

- Kud plovi ovaj brod? Ljubimica Abramovića spremna za polazak

- Burni privatni život: Mia tvrdi da je privedena pod lažnom optužbom

- Uprava protiv Mamića: Zdravko više nije apsolutni vladar...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!
'KULTURNEJA'

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda našeg novog, superkul serijala 'Kulturneja' u kojem saznajemo gdje su najpopularnija i najfrekventnija mjesta u raznim gradovima diljem Europske unije.

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu
TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin (34) prošla je trnovit put do svjetskih pojaseva, a 'odustala' je samo jednom u životu...
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...