Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Netko ju je zatukao? Policija istražuje smrt žene iz Pakraca

Nakon što su ženu (68) pronašli mrtvu na njezinu luksuznom imanju u Pakracu, novih informacija je vrlo malo, a istražitelji još nisu rasvijetlili njezinu smrt

Video: 24sata Video

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

Iako policija ni Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru, koje vodi slučaj, nisu željeli potvrditi je li riječ o ubojstvu, kako neslužbeno doznajemo, istragu vode upravo u tom smjeru. Naime, iz izvora bliskih istrazi doznajemo da je žena imala ozljede zbog kojih su odmah posumnjali da je riječ o nasilnoj smrti. Većina ozljeda navodno je bila na području glave, a istražitelji vjeruju kako su mogle nastati od udaraca nekim predmetom, odnosno sumnjaju da je nesretnu ženu netko zatukao.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

U Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru nisu željeli dati nikakvu izjavu o dosadašnjem tijeku istrage.

- Nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja javnost će biti pravodobno obaviještena priopćenjem - kazala je Ksenija Pavić, županijska državna odvjetnica u Bjelovaru.

Većina susjeda i mještana o ženi, koja je s obitelji živjela i radila u Njemačkoj, zna vrlo malo. Kažu da je rođena u mjestu Krilatica, nedaleko od Kumanova u Makedoniji, te da se mlada udala za muškarca starijeg 28 godina. On je preminuo u Njemačkoj prije 16 godina.

Imali su troje djece, dvije kćeri i sina, koji su rođeni u Njemačkoj. Susjedi pričaju da je žena bila jako bogata i da je navodno naslijedila veliki novac u Njemačkoj. Nagađaju kako bi upravo koristoljublje moglo biti motiv za njezino ubojstvo, ukoliko istraga doista pokaže da je ubijena.

Još prije tri godine, pričaju nam mještani, objavila je oglas o prodaji imanja s dvije kuće stambene površine 400 metara četvornih, za koje je tražila vrtoglavih 650.000 eura. Upravo zbog cijene, smatraju oni, za imanje nije bilo velikog interesa.

U oglasu je navela kako s imanja, koje se nalazi na brdu iznad Pakraca, puca prekrasan pogled na grad. Veličine je 30.000 četvornih metara, a izgrađeno je 2000. godine. U oglasu je navela i da je pogodno za starački dom, seoski turizam ili mini hotel. Na luksuznom imanju živjela je sama, dok sinovi žive u Njemačkoj, a kćer, pričaju mještani, u Engleskoj.

Nakon pronalaska tijela u utorak, u Pakracu i Lipiku zavladao je strah. Posebno se boje stariji ljudi koji žive sami jer ne znaju da li je policija na tragu mogućem ili mogućoj ubojici.

U VIDEO VIJESTIMA POGLEDAJTE I:

- U Zadru stotine čekale da vide tijelo sveca Leopolda Mandića

- Vratila se Kninska kraljica: Rimac postala državna tajnica

- Kud plovi ovaj brod? Ljubimica Abramovića spremna za polazak

- Burni privatni život: Mia tvrdi da je privedena pod lažnom optužbom

- Uprava protiv Mamića: Zdravko više nije apsolutni vladar...

Message