Obavijesti

Video

Komentari 0

Nije mogla snimiti spot, kolege uskočile i sve su snimili doma

Nije mogla snimiti spot, kolege uskočile i sve su snimili doma

Slovenska glazbenica Manca Špik (39) na YouTube kanalu Joonglaa objavila je ljubavnu pjesmu 'Večeras' (Nocoj). Slavi 15 godina karijere, a u snimanju spota pomogli su joj poznati kolege Nika Zorjan, Polkaholiki...

VIDEO

Na prvu sam se zaljubila u ovu nježnu, slatku, a opet vrlo zavodljivu pjesmu. Radila sam je zajedno s mojim stalnim timom, tekstopiscem Rokom Lunačekom i producentom i autorom glazbe, Raayjem. Vokale smo snimili još u veljači, snimili smo i jedan dio kadrova za spot, ali tada zbog turneje i koncerata nismo stigli snimiti ostatak. Trebali smo snimati u ožujku u romantičnoj Opatiji, ali nam je planove otkazala ozbiljna situacija s korona virusom pa smo se morali snaći, govori nam Manca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako bi spot ipak snimili, Manca i njezin tim odlučili su pomoć potražiti od kolega glazbenika i youtubera s kanala Joonglaa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Morali su improvizirati

- Javila sam se svojim kolegama i prijateljima sa scene i tražila ih malu pomoć - govori Manca, koja je svakoga od njih zamolila da doma, mobitelom snime neki simpatičan video klip koji će ona zatim staviti u svoj spot.

Snimila je i nekoliko kadrova s kćerkicom

- Na kraju smo dobili toliko videa da smo jedva odabrali koje ćemo staviti u spot, jer nije bilo dovoljno mjesta za sve - objašnjava. I sama je, s kćerkicom Lanom, snimila par preslatkih kadrova koje su dodali u spot.

- Ponijele su me emocije pa sam morala nešto i sama dodatno snimiti s Lanom - kaže.

U spotu se pojavljuju poznati slovenski glazbenici

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I Love Rock’n’Roll! 🤘🏽🎶

Objavu dijeli Nika Zorjan 🎤💖 (@nikazorjan)

U videu se pojavljuju poznati slovenski glazbenici i youtuberi: Nika Zorjan, Alya, Ula Ložar, Polkaholiki (Žiga i Gašper), Poskočni Dejan, Isaac Palma i mnogi drugi koje ste već imali prilike upoznati na JoomBoosu.

Nika, BQL i Polkaholiki već su vam dobro poznati

Hitovi Nike Zorjan i BQL-a 'Blamaža', 'Vruće' i 'Apokalipsa' na JoomBoosu su dosad skupile više od 3 milijuna pregleda, a Polkaholiki su postali pravi hit u Hrvatskoj nakon što su na polka način obradili hitove Jelene Rozge, Nine Badrić i Mladena Grdovića.

Slavi 15 godina glazbene karijere

Inače, nova Mancina pjesma jedna je u nizu odabranih kojima će glazbenica ove godine proslaviti punih 15 godina na slovenskoj glazbenoj sceni. Iako je koncertna turneja, koju je započela u veljači, prekinuta zbog situacije s korona virusom, Manca će se nakon svega vratiti još snažnija, a ova pjesma i spot u tome su joj odlična odskočna daska.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković