Video

Komentari 5

Novi izazov zaludio je internet: Tko se može najviše nasmijati?

Novi izazov zaludio je internet: Tko se može najviše nasmijati?

Svakog dana novi izazovi postaju viralni na društvenim mrežama. Jedan od posljednjih u nizu došao je s Tik Toka, mreže koja je apsolutni hit među mladima. Sve što trebate je - nasmijati se

Uključena kamera, Tik Tok, internet i - osmijeh. To je sve što vam je potrebno za novi viralni izazov koji je zaludio društvene mreže. 'Smile check' izazov vrlo je jednostavan. Iznad glave 'stoji' vam mjerač koji broji 'jačinu' vašeg osmijeha, a vaš cilj je doći do 'stotke'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sa 'smile check' izazovom prva je krenula Tiktokerica Elana Greine. Snimila je video i poseban zvuk koji je se čuo dok je radila izazov. Ubrzo nakon njezinog videa, mnogi su se također odlučili nasmiješiti i postići 'stotku'.

Ovo nije prvi put da je neki od izazova s Tik Toka zaludio internet. Ove i prošle godine mnogi su se okušali u izazovu sa stolicom. Sve što vam je bilo potrebno za izazov je stolica i zid. Stavite stolac uz zid, odmaknite se dva koraka, nagnite se preko stolca i oslonite glavu uz zid. Potom podignite stolac i ispravite se držeći ga u rukama.

Izazov je posebno zaludio internet jer su mnogi pisali da ga uspijevaju samo žene. Američki znanstvenik Jeremy Johnson dao je objašnjenje ovog izazova:

- Stvar je u središtu mase. Kod žena je on niži prema kukovima, a kod muškaraca je viši. Zato će žene, kad se nagnu preko stolca, središte mase zadržati iznad stopala. Kod muškaraca u toj pozi središte je iznad stolca - objasnio je.