Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Otac pokazao da bebu, uz malu pomoć, mogu dojiti i muškarci

Kad je par iz Wisconsina otišao u bolnicu jer je došlo vrijeme za rođenje njihove bebe, nije samo mama bila ta koja je imala uzbudljivu noć. I tata je postupio onako kako nikad nije mislio da hoće

52 komentara

April Neubauer je zbog preeklampsije i visokog krvnog tlaka malenu Rosalie rodila carskim rezom. Nakon poroda je, zbog problema sa zdravljem, još uvijek bila odvojena od bebe. No, zato je mamu tek rođenoj bebi, teškoj svega 3.6 kilograma, zamijenio tata Maxamillian.

- Iz rađaone je izašla medicinska sestra s našom prekrasnom djevojčicom. Otišli smo u sobu i skinuo sam majicu kako bih bebu prislonio na svoju kožu, da osjeti roditeljsku blizinu i toplinu u prvim satima svog života, ispričao je ponosni tata.

Dodao je da mu je satin sestra rekla da malenu moraju nahraniti i da bi za početak, kako bi je stimulirali da jede, trebali na prst staviti malo mlijeka i polako joj davati.

- Tada me sestra upitala bih li skinuo majicu i probao podojiti dijete. Rekao sam ‘da, zašto ne’, rekao je otac, nakon čega je sestra na njegovu bradavicu stavila plastičnu bradavicu koja je bila spojena sa špricom u kojoj je bila hrana za dijete.

Mali je reći da je tata bio oduševljen ovim iskustvom. Tvrdi kako baka i djed nisu mogli vjerovati što vide.

- Čim sam ugledao moju djevojčicu osjetio sam se povezan s njom. Nadam se da će joj ovo iskustvo dojenja pomoći da i dalje nastavi s njim.

Maxamillian je fotografije dojenja objavio na društvenim mrežama i dobio je većinom pozitivne reakcije. 

- Baš ispod tetovaže ‘mama’. Baš je tako trebalo biti, jedan je od komentara na Facebooku.

Ostali su hvalili sestru koja se sjetila ove ideje. No, bilo je i onih negativnih koji smatraju da se u ovom slučaju trebala koristiti bočica.

Maxamillian smart da je učinio upravo ono što bi svaki tata trebao učiniti.

- Napravio sam to da budem dobar tata i superheroj za medicinske sestre jer su one superheroji. Naravno, učinio sam to i za sve majke, ponosno je rekao.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog  spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK 

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene! 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message