Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Ovo je 10 kandidata koji će se boriti za titulu naj YouTubera!

Brojni videi pristizali su na natječaj kako bi se izborili za titulu najboljeg u najvećem online video talent showu u Hrvatskoj i regiji - VideoStaru. Žiri je imao težak posao, no uspjeli su - odabrano je 10 najboljih - finalista

Foto: 24sata Video

Objavljujemo dugoočekivanu listu - deset najboljih videa. Njihovi 'vlasnici' borit će se za titulu najboljeg u online talent showu 'VideoStar'. Ukupno je pristiglo oko 2.000 prijava.

Ovo je lista finalista JoomBoos VideoStara:

Ovaj video poslala je ekipa koja je pripremila otkačenu glumačko-glazbeno-repersku točku s pravim 'gangsta' tipovima. Njihovo ime je 'JustFighters' i ušli su u top deset najboljih.

Sljedeća kandidatkinja koja je upala na našu listu je Adriana Kuprešak. Ona je Australka zaraznog humora i oštrog jezika, a zašto je uspjela osvojiti žiri pogledajte u njezinom videu.

I Jan Kovačić je zadivio naš žiri. Svojim videom uvest će vas u čaroban svijet glume, pjesme i plesa, pa ga zbog toga s pravom možemo nazvati - hrvatski Casey Neistat!

Ovaj kandidat ima tisuću lica. I glasova. John Bane (Nikola Banović) je odličan imitator s lakoćom je osvojio žiri i zaslužio mjesto u top deset najboljih.

Filip Dejanović (TheSikrt) snimio je video u kojem se nalazi hrpa malih 'videopriča'. Zabavan je, a sigurni smo kako mu je za snimanje trebalo puno vremena. Zbog toga, zaslužuje mjesto na ovoj ljestvici.

Gloria Berger osvojila je žiri svojom otkačenošću i ima velik potencijal da postane poznata YouTuberica. Ušla je u top deset najboljih, a ovo je njezin video.

Ovaj je 'novinar' stvarno zaslužio da ostane u igri za glavnu nagradu. On voli unijeti osobni dodir u svaki razgovor s prolaznicima, a zbog toga je nasmijao i osvojio naš žiri. Pogledajte video Zez Tv-a.

Morate priznati, transformacija koju je izveo Adis Ibrahimović nevjerojatna je. Zbog toga je i zaslužio mjesto među deset najboljih.

Matija Lazarević doista je svestran mladić. Radi prankove, vlogove, vrti se na glavi, visoko skače...pravi multitalent. Pogledajte video s kojim je zaslužio da uđe u borbu za titulu najboljeg.

Ako nikad niste čuli Zagorca kako repa, ovaj video će vas sigurno osvojiti. A osvojio je i naš žiri. Marin Mikulaš izborio je svoje mjesto pod suncem i ušao u top 10!

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message