Obavijesti

Video

Komentari 8

‘Vatreni’ burger: Natalija (27) suca osvaja čilijem i viskijem

‘Vatreni’ burger: Natalija (27) suca osvaja čilijem i viskijem

U gastro izazovu ‘Ljubav ide kroz želudac’ svojim jelom se predstavila druga kandidatkinja Natalija Cvjetković (27). Burger kojeg je Natalija pripremila oduševio je suca Dubravka Miličića (39)

VIDEO

- Koristit ću juneće meso, papriku, a namjeravam raditi ljuti burger. Sve će biti ljuto, od umaka do mesa. Potrudit ću se da stvarno začinim dan, rekla je Natalija Cvjetković (27). Dodala je kako će sve dodatno začiniti i ljutim feferonima.

POGLEDAJTE VIDEO:

YouTube

null

Natalija je teksaškim hamburgerom unijela dašak Amerike, a od sastojaka je koristila papar, sol, papričice, whisky, crveni luk i gljive.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Uzela sam dva feferona. Izrezat ću ih i dodati u mljeveno meso pa ćemo sve zajedno sjediniti i da okusi sve prožmu. Kad smo sve sastojke ubacili, sve treba dobro promiješati s dvije ruke i na kraju jedino što ću dodati je whisky. Ovo je ipak teksaški hamburger. Ubacila sam dašak Amerike, kaže Natalija. Nakon mesa, na red su došli razni sastojci - crveni luk, gljive i ljute papričice, i to čak tri vrste: žuta, narančasta i crvena.

- Dok se povrće krčka, na roštilju smo popržili i malo slanine. U tavu s povrćem ubacila sam malo whiskyja, ali i meda. I zapamtite, ovo je ljuti hamburger, kazala je natjecateljica.

Natalija se nije libila komentirati Jelenin burger.

- Jelena je imala dosta ziheraški recept. To svatko može napraviti. Nemoj me ubiti, rekla je Natalija suparnici Jeleni.

Nakon što se i meso ispeklo, na red je došlo ocjenjivanje.

- Ovo je baš 'hot', baš ful ful 'hot'. Burger je stvarno odličan. Skoro pa meksički burger. Jel mogu ja dati dvije desetke ili ne mogu?, raspitivao se kušač i bivši sudionik reality showa Dubravko Miličić (39).

Kako je izgledalo druženje i roštiljanje na otvorenom i kako pripremiti burger koji je dobio same pohvale, pogledajte na YouTube kanalu 24sata danas u 20.15 u trećoj epizodi reality serijala 24sata 'Ljubav ide kroz želudac' koji 24sata radi s Lidlom.

Gastro serijal gledajte na Facebook stranici 24sata, YT kanalu 24sata i 24sata.hr.

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU SERIJALA 'LJUBAV IDE KROZ ŽELUDAC':

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo
od 14. do 20. travnja

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo

Djevice će i narednom tjednu mnogo raditi, ali i biti više nego zadovoljni učinkom i rezultatima. Strijelcima će tjedan biti pogodan za zdravstvene zahvate, promjene u prehrani ili rekreaciju
Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…