Obavijesti

Video

Komentari 3

Penzioneri "oprali" klince: Pametni ste, ali jako bahati!

Penzioneri "oprali" klince: Pametni ste, ali jako bahati!

U završnoj epizodi serijala "Konačni obračun", u kojoj penzioneri mijenjaju živote s mladima, predstavnici obje generacije napokon su rekli što misle jedni o drugima

VIDEO

Srećko (65), Barek (68)  i Zdenka (83) zamijenili su svoje živote sa tinejdžerima Nikom (17) i Rastom (18) te iskusili kako je to raditi posao YouTubera. Simpatični penzioneri po prvi put su imali profesionalni photoshoot, pa čak i vlastiti meetup s fanovima serije na Bundeku. 

- Nije to posel, to je samo neko naslikavanje. Ništa tu nema konkretno od rada - rekla je Barek za vrijeme profesionalnog fotografiranja, držeći dva svježa poriluka u ruci i dodala da treba raditi da bi imali tako lijepo povrće. 

Photoshoot je bio samo uvod u ono što je penzionere čekalo sljedeće - meetup na Bundeku. 

Najljepši dio posla YouTubera je povezanost s publikom, a oni su svojim starijim prijateljima odlučili priuštiti upravo to. Fanovi, autogrami, vrištanje, slikanje i smijeh samo su neke od situacija koje su doživjeli.

- To su vesela dječica i svi se slikaju s nama - oduševljeno je izjavila Barek u svom prvom vlogu kojeg je imala priliku snimiti sa Srećkom za vrijeme meetupa.

Prije nego svatko ode svojim putem, penzioneri i klinci odlučili su iskreno reći što misle jedni o drugima, odnosno što si međusobno zamjeraju. 

- Naučila sam da je jako teško prodavati grincajg i mladi luk na placu i nisam ništa prodala- ponosno je Nika Ilčić, kojoj je zanimanje biti YouTuber i influencer.

Penzioneri nisu poštedjeli tinejdžere primjedbi, ali ni pohvala. 

- Lijepa, mlada, zgodna, ali neodgovorna - prokomentirala je Barek Nikino ponašanje i dodala da joj se ne sviđa to što kasni na sastanke. 

- Mlad si i elokventan, dobar si na YouTubeu, ali mi se ne sviđa što si bahat, bezobrazan i drzak - priznao je Srećko Rasti i složio se da je i on kao tinejdžer bio isti takav.

Sve epizode zabavni serijala Konačni obračun možete pogledati na JoomBoos YouTube kanalu.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno