Video

Komentari 104

Playboyeva zečica Ena čitala je poruke iz inboxa: Javljaju mi se oženjeni, neki šalju gole fotke

Playboyeva zečica Ena čitala je poruke iz inboxa: Javljaju mi se oženjeni, neki šalju gole fotke

Zvijezda OnlyFans platforme i Playboyeva zečica Ena Friedrich zavirila je u svoje poruke na društvenim mrežama. Pročitala nam je najsmješnije, najbizarnije i najčudnije poruke koje je dobila

Jednom mi je netko u komentarima napisao: 'Toliko si dobra da bih ti jeo sarmu s guzice', rekla nam je Playboyeva zečica, glumica i zvijezda OnlyFans platforme - Ena Friedrich Čobanov. Zavirila je u svoje poruke i pročitala nam neke od najsmješnijih, najčudnijih i najbizarnijih poruka.

POGLEDAJTE VIDEO:

'Uleti u inbox' novi je serijal iz 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE kojeg ćete subotom moći pratiti na YouTube kanalu 24sata. Poznate face čitat će najzanimljivije, najgore, najsmješnije ulete i poruke koje su dobili putem društvenih mreža.

- Jedno vrijeme su mi stalno slali slike torza. Sto puta sam rekla da mi nisu interesantni ti 'likovi' s pločicama i koji su nabildani. Ne želim to gledati - rekla je Ena koja se krajem prošle godine zaručila s Danielom Kišom, a uskoro im stiže i prinova.

Kaže nam i kako su muškarci smanjili sa slanjem slika svojim penisa nakon što je počela objavljivati njihova imena. Dodaje kako joj se vrlo često javljaju i oženjeni muškarci koji na svojim profilnim fotografijama imaju svoje žene i djecu.

- Ono što sam primijetila je da su svi na internetu hrabri i pišu: Ja bih ti ovo i ono radio, a kada me sretnu uživo, sramežljivi su i pognu glavu - rekla je Ena. Dodala je kako često dobiva i poruke Indijaca, ali su oni puno pristojniji i uvijek hvala njezine slike i pišu joj lijepe komentare.

POGLEDAJTE VIDEO:

Serijal 'Uleti u inbox' dio je 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE koju možete pratiti na našim Facebook, Instagram, TikTok profilima, na 24sata.hr te službenom YouTube kanalu 24sata.