Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Sekunde od smrti: Dolazio je vlak, a on se nije micao s pruge

Policajac Kyle L. Savoia pozvan je na intervenciju u blizini željezničke stanice u Perth Amboyju u New Jerseyju gdje je viđen muškarac kako leži na tračnicama

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

Dramatična snimka prikazuje policajca koji je, zahvaljujući brzom razmišljanju i hitroj intervenciji, spasio život muškarcu koji je bio nekoliko sekundi udaljen od smrti uslijed naleta vlaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Savoia je pozvan na intervenciju da provjeri što se to događa s muškarcem kojega su uočili da leži na tračnicama i to u trenutku kad je tuda trebao proći vlak.

Kamera postavljena na policajčevu odijelu snimila je cijelu akciju i njegovo sprintanje na 100 metara prema muškarcu, kao i mahanje rukama i vikanje prema vozaču vlaka da uspori s vožnjom.

Vozač je uočio policajčeve signale i maksimalno nagazio na kočnice omogućivši muškarcu koji je ležao na pruzi, a koji se činio dezorijentiranim, dovoljno vremena da se makne s tog pogibeljnog mjesta.

Nakon što je prošla opasnost za njega, muškarac je pao na pod i zahvalio policajcu što mu je spasio život.

- Kao policijskom službeniku, sastavni dio mojeg posla je brzo donošenje odluka u zahtjevnim situacijama i djelovanje u skladu s njima - rekao je Savoia medijima.

- Na kraju dana najvažnije je da svi sretno stignu svojim domovima - zaključio je Savoia koji je ovaj posao počeo raditi u siječnju ove godine. Krenuo je stopama svojeg oca koji je u istoj policijskoj postaji radio 28 godina.
 

Message