Obavijesti

Video

Komentari 53

Ponovno polagao vozački nakon pet godina i osramotio se: 'Nisi ni pokušao stati na znaku STOP'

Ponovno polagao vozački nakon pet godina i osramotio se: 'Nisi ni pokušao stati na znaku STOP'

U prvoj epizodi novog JoomBoosovog serijala 'Autoškola: Ponovno polažemo' influencer Filip Dejanović TheSikrt nakon 5 godina od položenog vozačkog opet je morao ići na test vožnje

Iako je prvi puta položio prije više godina i vozi već pet, JoomBoosova zvijezda TheSikrt nije se baš proslavio na ponovljenom vozačkom ispitu kod instruktora Krešimira Stunića Trulca, TikTok zvijezde koja na toj društvenoj mreži okuplja i zabavlja više od 50 tisuća fanova. Ondje dijeli videa anegdota s polaznicima autoškole Siget, a sad je video odlučio snimiti s JoomBoosovom zvijezdom.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ne znam zašto me tako trema puca, pa ono, znam vozit auto. Ali sva ta pravila, žmigavci, trake i prestrojavanje, moram dobro paziti, ali valjda ću se snaći - najavio je TheSikrt na početku. A onda su krenuli na cestu.

Odmah na početku se zeznuo i dao desni žmigavac, iako je skrenuo lijevo. To instruktor nije primijetio. Ali onda je primijetio drugu Filipovu grešku.

- Ček, ček. Znaš li da na znaku STOP trebaš stajati barem tri sekunde. A ti nisi uopće stao - rekao mu je instruktor Trulac ozbiljno. Ups...

Nastavili su dalje, ali nisu baš daleko stigli. Sljedeća greška koju je Filip napravio bila je automatski pad na ispitu, a instruktor Trulac je bez problema stisnuo komandu i 'srušio ga'. 

- Namjerno sam te pustio da vidim hoćeš li primijetiti i još sam ti davao znakove. Ali nisi skužio - dodao je Trulac.

Je li mu dopustio da nastavi voziti ili su se vratili na parkiralište bez položenog ispita, pogledajte u prvoj epizodi nova JoomBoosova hit serijala 'Autoškola: Ponovno polažemo'. Samo na JoomBoos YouTube kanalu.

POGLEDAJTE JOŠ JEDAN JOOMBOOS VIDEO: