Video

Komentari 1

Prijavi se na prvi hip hop talent show i osvoji 100.000 kuna!

Prijavi se na prvi hip hop talent show i osvoji 100.000 kuna!

Mislite da imate talent i da vrhunski slažete rime? Smatrate se dobrim reperom? Odlično, jer upravo su krenule prijave za Rap Camp - najveći talent show u regiji, a pobjednik osvaja glavnu nagradu od 100.000 kn

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp - a svi koji mislite da ste talentirani, da imate što pokazati i želite postati zvijezde možete se prijaviti klikom na ovaj link. Pobjednik Rap Campa osvaja 100.000 kuna, pobjedničku statuu i tri mega hita. 

Kako se prijaviti?

1. Snimi video 

2. Objavi ga na bilo kojoj društvenoj mreži (YouTube, Facebook, Instagram)  

3. Ispuni online obrazac za prijavu na Rap Camp

Od rime napravi ime

Rap Camp je novi YouTube talent show u kojem JoomBoos traži rap zvijezdu. Top 15 najboljih prijava ulazi u sustav natjecanja te s prijavljenima snimamo show u trajanju od šest epizoda.

Stoka, Fil Tilen i Raay biraju kandidate u svoje timove koji će iz tjedna u tjedan morati što bolje odraditi zadane izazove. Na kraju epizode svaki tim napušta po jedan kandidat dok se borba za rap zvijezdu vodi do velikog finala gdje će se tri najbolja natjecatelja boriti za pobjedu na live eventu Zagrebu, u prosincu 2019. godine.

Što osvaja pobjednik?

Velikani u žiriju

Žiri je sastavljen od dvije legende hrvatskog repa i jednog glazbenog producenta. Stoka, Fil Tilen i Raay komentirat će natjecatelje, njihove reperske sposobnosti i karizmu, ali će im ujedno biti i mentori uz čije će savjete moći napredovati iz epizode u epizodu. 

Nika Zorjan u voditeljskoj ulozi

Voditeljsku ulogu u Rap Campu preuzima talentirana i karizmatična slovenska glazbenica Nika Zorjan, koju ste već imali prilike upoznati na JoomBoosu.

Nika je, ujedno, i lice s naslovnice novog broja JoomBoos Videostar magazina, koji možete naći na svim kioscima. U velikom intervjuu otkrila je sve svoje tajne te priznala koliko joj znači voditeljska uloga u velikom JoomBoosovom projektu.

Više detalja o prijavama i Rap Campu možeš pronaći na službenoj web stranici! SRETNO!

 

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?