Video

Komentari 41

Proslavio se šminkanjem na internetu, a sad je proglašen najnjegovanijim frajerom!

Proslavio se šminkanjem na internetu, a sad je proglašen najnjegovanijim frajerom!

JoomBoosova zvijezda, Marco Cuccurin, proslavio se šminkanjem na Instagramu i TikToku, nedavno je završio i beauty školu Profokus za profesionalnog šminkera, a sad je osvojio i važnu nagradu na ovom polju

U ponedjeljak je održano 11. izdanje Cosmo Beauty Awardsa na kojemu su podijeljene nagrade najboljim beauty proizvodima, ali i beauty stručnjacima i osobama kojima se dive publika i stručni žiri. Između svih nagrada koje su dodijeljene, našla se i ona za najnjegovanijeg frajera godine po izboru čitateljica, a tu je titulu odnio JoomBoosov influencer Marco Cuccurin. 

S obzirom na to da takva nagrada (o kojoj je odlučivalo 13 tisuća Cosmopolitanovih čitateljica) nije mala stvar, s Marcom smo razgovarali o ovom bitnom priznanju. 

Za početak Marco nam je rekao kako je osvojiti ovakvu titulu definitivno lijep osjećaj i da mu je drago što - djevojke i žene koje čitaju Cosmopolitan ljepotu i njegu promatraju kroz naočale 21. stoljeća.

Kao i svakome, ova nagrada mu puno znači, ali za njega osobno, ona ima još jedno, dublje, značenje. - Znači mi mnogo, ne samo zbog njege već zbog ove druge riječi 'frajer'. Zajedno smo pokazali da pojam jednog frajera mogu biti i ja, dečko sa šminkom na licu, koji je javno gay i koji nema maske na licu za razliku od mnogih na estradi. Lijepo je da ljudi prepoznaju da biti jedan frajer ne znači samo nositi široko i flertati okolo - objasnio nam je Marco. 

S obzirom na to da je proglašen 'najnjegovanijim', morali smo ga pitati što njemu označava pojam 'njega' i koliko joj vremena posvećuje.

- Njega je sve ono zbog čega se ja osjećam lijepo i čisto. Njega za mene nije samo redovno tuširanje već i oaza mira u kojoj se posvećujem svojoj skin care rutini, kosi koju redovno bojam i šišam kako bih ostao plavuša. Tu je i depilacija… A da ne govorim koliko pazim na garderobu, trendove i najbitnije šminku. Ipak sam profesionalni vizažist - govori nam.

S obzirom na sve nabrojano, Marco smatra da je jedini logičan odgovor koji se odnosi na to koliko vremna posvećuje njezi - puno! 

- Za njegu izdvojim sigurno sat ili dva dnevno, a ako se spremam za nešto određeno, onda i do nekoliko sati - objašnjava nam Marco za kraj.

POGLEDAJTE VIDEO: