Obavijesti

Video

Komentari 41

Proslavio se šminkanjem na internetu, a sad je proglašen najnjegovanijim frajerom!

Proslavio se šminkanjem na internetu, a sad je proglašen najnjegovanijim frajerom!

JoomBoosova zvijezda, Marco Cuccurin, proslavio se šminkanjem na Instagramu i TikToku, nedavno je završio i beauty školu Profokus za profesionalnog šminkera, a sad je osvojio i važnu nagradu na ovom polju

VIDEO

U ponedjeljak je održano 11. izdanje Cosmo Beauty Awardsa na kojemu su podijeljene nagrade najboljim beauty proizvodima, ali i beauty stručnjacima i osobama kojima se dive publika i stručni žiri. Između svih nagrada koje su dodijeljene, našla se i ona za najnjegovanijeg frajera godine po izboru čitateljica, a tu je titulu odnio JoomBoosov influencer Marco Cuccurin. 

S obzirom na to da takva nagrada (o kojoj je odlučivalo 13 tisuća Cosmopolitanovih čitateljica) nije mala stvar, s Marcom smo razgovarali o ovom bitnom priznanju. 

Za početak Marco nam je rekao kako je osvojiti ovakvu titulu definitivno lijep osjećaj i da mu je drago što - djevojke i žene koje čitaju Cosmopolitan ljepotu i njegu promatraju kroz naočale 21. stoljeća.

Kao i svakome, ova nagrada mu puno znači, ali za njega osobno, ona ima još jedno, dublje, značenje. - Znači mi mnogo, ne samo zbog njege već zbog ove druge riječi 'frajer'. Zajedno smo pokazali da pojam jednog frajera mogu biti i ja, dečko sa šminkom na licu, koji je javno gay i koji nema maske na licu za razliku od mnogih na estradi. Lijepo je da ljudi prepoznaju da biti jedan frajer ne znači samo nositi široko i flertati okolo - objasnio nam je Marco. 

S obzirom na to da je proglašen 'najnjegovanijim', morali smo ga pitati što njemu označava pojam 'njega' i koliko joj vremena posvećuje.

- Njega je sve ono zbog čega se ja osjećam lijepo i čisto. Njega za mene nije samo redovno tuširanje već i oaza mira u kojoj se posvećujem svojoj skin care rutini, kosi koju redovno bojam i šišam kako bih ostao plavuša. Tu je i depilacija… A da ne govorim koliko pazim na garderobu, trendove i najbitnije šminku. Ipak sam profesionalni vizažist - govori nam.

S obzirom na sve nabrojano, Marco smatra da je jedini logičan odgovor koji se odnosi na to koliko vremna posvećuje njezi - puno! 

- Za njegu izdvojim sigurno sat ili dva dnevno, a ako se spremam za nešto određeno, onda i do nekoliko sati - objašnjava nam Marco za kraj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

LUDA JE NOĆ - MARCO CUCCURIN (Official Music Video) 02:52
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!
'KULTURNEJA'

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda našeg novog, superkul serijala 'Kulturneja' u kojem saznajemo gdje su najpopularnija i najfrekventnija mjesta u raznim gradovima diljem Europske unije.

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu