Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Razbojnici poštara Antu vezali i udarali, a onda mu ukrali sve

Poštara Antu Kosića opljačkala su dva razbojnika. Ni sam nije bio svjestan koliko ga je proživljeno pogodilo, dok nije zaplakao prilikom razgovora s liječnicom...

Foto: 24sata Video
3 komentara

Ante Kosić u tridesetak je godina poštarske službe doživio svašta. Ali sve lijepe i nešto manje lijepe stvari u karijeri, zasjenio je trenutak u kojem ga je, u novozagrebačkoj visokogradnji, prije pet godina, presreo i opljačkao naoružani dvojac.

POGLEDAJTE KAKO JE POŠTAR ANTE OPISAO JEDAN OD NAJGORIH DANA U ŽIVOTU:

Na stubištu zgrade dvojica su ga napadača, uz prijetnju pištoljem, vezali i ukrali mu poštarsku torbu . Preko usta su mu zalijepili traku. Jedan nije mogao suspregnuti agresiju, iako je vezanom Anti bilo nemoguće oduprijeti se, pa mu je 'zakucao' glavu o pod kad ju je pridigao da vidi što se događa. Zavrtjelo mu se u glavi. Vidio je razbacanu poštu i napadače koji bježe.

Stres koji je proživio Ante, s njim je proživljavala i njegova obitelj, dvoje djece i supruga. S djecom je, prisjeća se Ante, puno razgovarao i oni su uspjeli nadvladati strah . Ali ne i supruga, koja i danas strahuje da bi se ovako nešto moglo ponoviti.

Ni sam nije bio svjestan koliko ga je proživljeno pogodilo, dok nije zaplakao prilikom razgovora s liječnicom. Iako mu je ponuđen premještaj na drugo radno mjesto, odbio ga je.

- Ja ovaj posao volim , dragi su mi ljudi s kojima radim - kaže Ante.

I na kraju dodaje da nikad ne zna što ga čeka u zgradi u kojoj je opljačkan…

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message