Video

Komentari 24

Rekorder Tomislav: Kroz deset godina osvojit ću Mt. Everest

Rekorder Tomislav: Kroz deset godina osvojit ću Mt. Everest

Guinnessov rekorder u guranju automobila Tomislav Lubenjak odgovorio je na naša '24 pitanja'. Otkrio je jesu li mu zgodnije Amerikanke ili Hrvatice, tko mu je najdraža sportašica i kakav mu je ljubavni status

Što vizualiziram, to i ispunim. Biti Guinnessov rekorder za mene je ispunjujući osjećaj, ali moj sljedeći pothvat je svakako odmor. Prvo se moram 'riješiti' žuljeva, rekao je Tomislav Lubenjak. Za vikend je srušio Guinnessov rekord. Automobil od 800 kilograma gurao je čak 107 kilometara! Kondicijskog trenera iz Zagreba izazvali smo sa 24 pitanja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Hrvatice smatra zgodnijima od Amerikanki, a između hrvatskih i američkih palačinki bira domaće, jer su mu finije. Kada trenira, sluša rock muziku, a najduži trening trajao mu je 10 sati. Bivši košarkaš Dražena Petrovića navodi kao svog uzora, ali i kao sinonim za europsku košarku. Priznaje da voli biti u centru pažnje i najavljuje da će kroz desetak godina osvojiti i Mount Everest.

Tko mu je najdraža sportašica te kakav mu je ljubavni status, pogledajte u serijalu '24 pitanja'. Pratite nas svakog tjedna na YouTube kanalu 24sata.