Obavijesti

Video

Komentari 10

S Deanom bi otišao na kviz, a s Krešom na niskobudžetni put

S Deanom bi otišao na kviz, a s Krešom na niskobudžetni put
3

Mladen Vukorepa najkraće je u lovačkoj ekipi 'Potjere', no nadmašio je ostale lovce. Postavio je rekord na 19 koraka. S njim smo u 24 pitanja razgovarali o kvizu, znanju i djetinjstvu

VIDEO

Za vrijeme karantene imao sam planove obnoviti svoje znanje, ali mi je vrijeme otišlo na sto drugih aktivnosti, a tu je i redovan posao koji sam iz ureda premjestio kod kuće. Malo toga što sam mislio sam i ostvario, rekao je Mladen Vukorepa, lovac iz kviza 'Potjera'. Snimanje emisije zaustavljeno je krajem ožujka, no lovačka ekipa se ovaj tjedan vratila na posao.  

POGLEDAJTE 24 PITANJA S MLADENOM VUKOREPOM: 

- Dean Kotiga, Morana Zibar i Krešimir Sučević-Međeral su odlični kolege. Kvizovi su mi najdraži s Deanom, najbolje igramo zajedno u ekipi. Morani prepuštam izbor jela i pića kad odemo negdje van, a Krešo mi se čini bi bio najbolji 'kompanjon' za niskobudžetna putovanja - rekao je. Budući da u jednoj emisiji nije znao odgovoriti na pitanje o pčelama, vesela ekipa mu je za 50. rođendan poklonila knjigu 'Povijest pčela'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Pročitao sam ju i mogu je preporučiti svima - rekao je Mladen kroz smijeh. Najslabije područje u kvizovima su mu društvene znanosti jer, kaže, ipak je on 'tehnički obrazovana osoba'.

- Najjače područje su mi sport i zemljopis - rekao je. Najveći navijač kad igra 'Potjeru' mu je mama, a porazi mu ne padnu baš lagano.

- Joško Lokas brže čita pitanja, Tarik Filipović je malo više pazio na pravilan izgovor, no naviknuo sam se na obojicu i nemam nikakve zamjerke - rekao je. Rekord mu je 19 koraka, a kad će magičnih 20?

- To ovisi ne samo o lovcu već i o ekipi. Oni prvi moraju doći do tog iznosa. Lovac to mora stići. Puno se toga mora poklopiti da bi se dogodio rekord - rekao je. Smatra da se ljudi brzo navuku na kvizove jer je prisutan onaj osjećaj da nešto znaš bolje od drugoga. 

- Ljubav prema kvizovima se rodila još u djetinjstvu, dok sam gledao Kviskoteku. Tad sam se zaljubio u kvizove - rekao je. Pitali smo ga i hoćemo li ga gledati u nekom drugom formatu osim kviza, budući da Morana Zibar često pred kamerama kuha, Krešo je pjevao u 'Zvijezde pjevaju', a Dean Kotiga sad vodi emisiju 'Deserti od oka' na našem YouTube kanalu.

POGLEDAJTE DEANA KOTIGU U VODITELJSKOJ ULOZI SHOWA 'DESERTI OD OKA': 

- Nikad neću reći ne, ali s obzirom da sam u stalnom radnom odnosu, sve mi je to teže uskladiti - rekao je. Djetinjstvo pamti po bezbrižnim danima ispunjenim igrom u prirodi. Više voli slatko nego slano, meso nego ribu, a ne može se odlučiti između knjige ili filma. 

Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Pokretanje videa...

24 pitanja: Lovac Mladen Vukorepa 05:34
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković