Video

Komentari 3

Šaljite nam svoje šaljive kućne videe i osvojite do 1000 kuna!

Šaljite nam svoje šaljive kućne videe i osvojite do 1000 kuna!

Oops Croatia! je kanal koji ima samo jednu jedinu zadaću - da se rasplačete od smijeha. A baš vi svojim videom možete i zaraditi i do 1000 kuna. U nastavku saznajte kakve su nas snimke oborile s nogu

Svi imate u mobitelu snimku za koju ste sigurni da je želi vidjeti cijeli internet, a vi ste je sto puta pustili na repeat!

Uhvatili ste trenutak u kojem vam najbolji frend pada s bicikla, snimali ste mamu kako urliče na vlaku smrti, dok ste snimali beauty vlog spalili ste si pola kose, cura vam nije digla ručnu pa je trčala za autom!

POGLEDAJTE VIDEO:

Snimili ste kako je baki ispalo zubalo ili vam se zapalio ručak! Zapeli ste na ziplineu i spašavali su vas sat vremena, a sve ste uspjeli snimiti i komentirati. Snimali ste se u društvu kako izvodite neki trik i ludoriju, a sve je ispalo jadno, ali snimku pokazujete kome god stignete?

Ako imate smiješni video pošaljite nam ga na mail mojvideo@24sata.hr za Oops Croatia. U mailu ostavite vaše podatke - ime, prezime i mjesto gdje je snimljen video. Kratko nam opišite o čemu se radi u videu i tko je glavni glumac ili glumica.

Dobitnika nagrade odabrat će žiri 24sata između 5 videa objavljenih u tjednoj kompilaciji na Youtube kanalu Oops Croatia.*

Sretno!

 

*Navedena pravila vrijede od 1. 10. 2017.