Obavijesti

Video

Komentari 16

Šebalj ide na Eurosong: Albina i Luciano naučili ga koreografiju

Šebalj ide na Eurosong: Albina i Luciano naučili ga koreografiju
3

Pobjednica 'Dore', Albina Grčić i jedan od plesača, Luciano Plazibat, stigli su kod Šebalja. U serijalu 'Zvijezde vrište', učili su driftati, a pokazali su i Šebalju koreografiju za pobjedničku pjesmu Tick-Tock

Ponosan sam jer je došla nova pjevačka zvijezda. Albina je mlada zvijezda u usponu o kojoj ćete tek slušati. Kada budem ovo gledao za deset godina, govorit ću: Jao, ja sam Albinu vozio, rekao je Juraj Šebalj o svojoj novoj gošći, pobjednici 'Dore' - Albini Grčić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Mlada predstavnica Hrvatske na ovogodišnjem Eurosongu, nova je gošća serijala 'Zvijezde vrište'. No, nije došla sama. Na snimanju joj se pridružio i Luciano Plazibat, plesač i influencer koji je uz još tri plesača upotpunio Albinin nastup na 'Dori'. Sa Šebaljem su isprobali okretanje auta pod ručnom i driftanje.

micevac

- Wow, ovo je jako dobar osjećaj - rekla je Albina nakon što je iz drugog pokušaja uspjela okrenuti auto pod ručnom.

Šebalj je bio zadovoljan njezinim vještinama, a onda je na red došao i drift. Albina je izbacila ruku kroz prozor i driftala. Uspješno je odradila dva izazova, a onda je na red da pokaže svoje vještine stigao i Luciano.

- Okrenuo si auto pod ručnom i driftao. Ona je bila bolja od tebe jer je žensko pa joj moram dati prednost - rekao je Šebalj. Nakon što su Albina i Luciano odradili Šebaljeve izazove, na red su došli njihovi izazovi.

micevac

Pobjednička pjesma 'Dore' Tick-Tock oduševila je publiku, a posebno ih je zapanjila koreografija. Upravo su plesne pokrete iz koreografije Albina i Luciano odlučili naučiti Šebalja.

- Nisi loš, za Eurosong ćeš naučiti ostatak - rekli su mu Albina i Luciano nakon što je odradio par plesnih koraka. No, nisu stali na tome. Odlučili su mu preuzeti i 'voditeljsku palicu' i odjaviti emisiju, a Šebalj ih je sa strane samo gledao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Možete barem spomenuti da sam i ja bio u videu - zaključio je Šebalj dok su Albina i Luciano preuzeli 'spotlight'.

Vožnju Albine i Luciana kod Šebalja te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na YouTube kanalu 24sata, na našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.