Obavijesti

Video

Komentari 7

Šebalj kleknuo pred Momčila Otaševića: 'Najbolji si do sada'

Šebalj kleknuo pred Momčila Otaševića: 'Najbolji si do sada'
6

Crnogorski glumac i zvijezda hrvatskih sapunica Momčilo Otašević, u serijalu Zvijezde vrište koji izlazi na YouTube kanalu 24sata, provozao se sa Šebaljem, a i sam se okušao u driftu

VIDEO

Odrastanje jednog dječaka na Cetinju znači da, kad napuniš otprilike 12 godina, onda se ideš voziti na Lovćen. Svi smo odrasli gledajući te trke i svi to volimo, rekao je crnogorski glumac Momčilo Otašević. U novoj epizodi serijala 'Zvijezde vrište' koji izlazi na YouTube kanalu 24sata, dobio je priliku provozati se s našim Jurajem Šebaljem, a naposljetku je i on driftao stazom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najpoznatija planina Crne Gore Lovćen, poznata je i po utrkama koje se tamo održavaju. Momčilo, kao i mnogi Cetinjani, kao 'klinci' su provozali ovom stazom i testirali svoje vozačke sposobnosti. kao prvi auto koji je 'ukrao', kaže da je to bio mamin Fiat Punto.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Akcija je bila takva da ja odem kod bake, kao pričati nešto s njom, a prijatelji guraju auto kako ga ne bi morali paliti da se ne čuje - objasnio je glumac. Šebalj je bio oduševljen novim gostom pa mu je vrlo brzo predao volan u ruke i prepustio se njegovom driftanju.

Nakon kratkog objašnjavanja, Momčilo je krenuo s driftom. I to vrlo uspješno. Ni on ni Šebalj nisu skidali osmijeh s lica, a Otašević je driftao kao profesionalac.

- Kada se rodite u Crnoj Gori, na Cetinju, odmah u genetskom materijalu dobijete gen za utrke - zaključio je Šebalj, koji je Momčilo i prije vožnje rekao da puno očekuje od njega. Driftanje se nastavilo, a Momčilo je bio sve bolji i bolji što je Šebalja totalno raspametilo.

- Uh, kako je dobar osjećaj! Dugujem ti ručak za ovo - rekao je glumac Šebalju nakon obavljenog drifta, a Šebalj je, nakon što su izašli iz auta, kleknuo pred njega i priznao mu:

- Najbolji si do sada. Ponosan sam na tebe - rekao je Šebalj.

No, njihove avantura tu nisu završile. Zadali smo izazov mijenjanja guma, u kojem je Šebalj ipak bio brži.

- Dođi ti na scenu da se natječemo tko će brže monolog odraditi ili 'oćeš da se natječemo tko može duže ležati - našalio se crnogorski glumac.

Novu epizodu serijala 'Zvijezde vrište' s Momčilom Otaševićem pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE I 24 PITANJA S MOMČILOM OTAŠEVIĆEM:

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Marko Škugor otkrio tko je za njega ženski glas Dalmacije
24 PITANJA

Marko Škugor otkrio tko je za njega ženski glas Dalmacije

Hrvatskog pjevača iz Šibenika, Marka Škugora, često nazivaju glasom Dalmacije, a on nam je otkrio tko je za njega ženski glas Dalmacije i zašto ne voli pjevati svojim bližnjima. Pogledajte u videu na YouTube kanalu

Meri Goldašić pojavila se u emisiji bez šminke: Kad ću skinuti "fasadu" je moja odluka
IZA KULISA INFLUENCERA

Meri Goldašić pojavila se u emisiji bez šminke: Kad ću skinuti "fasadu" je moja odluka

Influencerica Meri Goldašić, gostovala je u HRT-ovoj emisiji 'U fokusu' gdje je, zajedno s kolegama, odlučila ukazati na problem 'hejt' komentara s kojima se susreću influenceri
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...