Video

Komentari 4

Slovenska ljepotica u vjenčanici zbunila fanove: Poslušajte njezin novi party hit '1, 2, 3'

Slovenska ljepotica u vjenčanici zbunila fanove: Poslušajte njezin novi party hit '1, 2, 3'

Pjevačica Nika Zorjan izbacila je novu pjesmu na JoomBoos YouTubeu koja će, kako nam se čini, biti pravi ljetni hit

Slovenska pjevačica Nika Zorjan, koju hrvatska publika apsolutno obožava, na JoomBoos YouTube kanalu je izbacila novu pjesmu naziva '1, 2, 3' kojom nam želi poručiti kako u životu ponekad ne ide sve onako kako smo zamislili, ali da to nije nužno loše i da u svemu trebamo naći nešto dobro i pozitivno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na početku spota možemo vidjeti Niku kako u vjenčanici hoda prema oltaru i nježnim glasom započinje pjesmu. No, pjesma ubrzo dobiva drastičan preokret i postaje potpuno razigrana i otkačena. 

"Prije nego što su pjesma i spot ugledali svjetlo dana, željeli smo malo zaintrigirati fanove pa smo moj tim i ja odlučili objaviti fotke na kojima sam u vjenčanici. Naravno, čestitke i lijepe želje povodom mog vjenčanja počele su pristizati brzinom svjetlosti i u mom inboxu je nastao pravi kaos. Mogu samo zamisliti kako su fanovi bili iznenađeni kada su shvatili da je to sve samo dio spota", ispričala nam je Nika.

Ova pjesma već je prikupila gotovo pet tisuća pregleda i mnoštvo komentara oduševljenih obožavatelja.

"Odlična pjesma", "Već obožavam ovu pjesmu", "Zaista si prekrasna u vjenčanici", "Ovo je divno", samo su neki od oduševljenih komentara na Nikinu pjesmu i spot.