Obavijesti

Video

Komentari 8

Sobin izrecitirao Hasanaginicu, Šebalj: 'Ja bih to bolje od tebe'

Sobin izrecitirao Hasanaginicu, Šebalj: 'Ja bih to bolje od tebe'
5

Gost serijala 'Zvijezde vrište' je ovaj put ljubimac domaće publike i pobjednik showa 'Ples sa zvijezdama', Slavko Sobin. Evo kako se snašao u Šebaljevim izazovima

VIDEO

Drži ga, nemoj da kolač padne na mene - rekao je Juraj Šebalj za vrijeme izazova koji je zadao poznatom hrvatskom glumcu Slavku Sobinu. U novoj epizodi ludog serijala 24sata 'Zvijezde vrište' provozali su se najbolji hrvatski vozač i jedan od najboljih hrvatskih glumaca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Slavko Sobin proslavio se u brojnim serijama i filmovima, a među najpoznatijim je svakako 'Crno-bijeli svijet.' Šebalja je u par uvodnih krugova najviše zanimalo hoće li biti nove sezone serije koja je zaludila Hrvatsku. 

- Nažalost, ne mogu reći da će ga biti jer nemamo još službeni podatak. S druge strane, mislim da bi bilo suludo da ga nema. Tako da, idemo reći da će biti - rekao je Sobin Šebalju koji je seriju čak usporedio i s kultnim 'Smogovcima'. 

Juraj Šebalj je hrvatskom glumcu pripremio dva izazova. U prvom je Sobin morao pojesti kolač i to bez pribora za jelo, a za to vrijeme ga je Juraj 'bacao' po autu u oštrim zavojima. Na kraju tog prvog izazova kolač je završio na Šebalju.

- Da me mama vidi, zadavila bi me. Riskiram život, govorim punih usta, a i isprljao sam se - rekao je Slavko. 

U drugom izazovu Slavko je morao izrecitirati Hasanaginicu. Nije mu išlo u početku, pa je Šebalj uzeo stvar u svoje ruke i izrecitirao poznate stihove.

- Bio je dobar. Vrištao nije, a nije ni povraćao. To što imam malo kolača po sebi nema veze, ja sam profesionalac - zaključio je Šebalj.

Zapratite YouTube kanal 24sata i serijal 'Zvijezde vrište' pratite svake srijede.

PRIPAZITE KAD TRAŽITE PARTNERA: Svatko ima samo dva savršena para u horoskopu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Stela Rade pogađala pjesme po emojijima: 'Pa dobra sam...'
POGLEDAJTE VIDEO

Stela Rade pogađala pjesme po emojijima: 'Pa dobra sam...'

Pjevačica i harmonikašica Stela Rade okušala se u našem izazovu. Pogađala je pjesme po emojijima i odlično je to odradila. Koje je pjesme pogodila, pogledajte u videu

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'
ISPOVIJEST BIVŠEG ALKOHOLIČARA

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'

Uništio sam veze, postao ogorčeniji i bjesniji, nije me bilo briga što ljudi misle o meni. Došlo je do točke u kojoj sam jako puno vremena počeo provoditi sam u pijanom stanju, prisjetio se ovaj Britanac
20 citata Mirjane Krizmanić za bolji život: Vrijeme ne liječi sve, a i u starosti se može uživati...
MUDRE RIJEČI

20 citata Mirjane Krizmanić za bolji život: Vrijeme ne liječi sve, a i u starosti se može uživati...

Hrvatska psihologinja, utemeljiteljica katedre za kliničku psihologiju na zagrebačkom Filozofskom fakultetu, potpisala je brojna djela, među njima i 'Tkanje života', 'Laži naše svakidašnje' i 'Knjigu rastanaka'