Obavijesti

Video

Komentari 87

Šok iza leđa: Stala stražaru na put pa dobila brutalan udarac!

Šok iza leđa: Stala stražaru na put pa  dobila brutalan udarac!

Snimka incidenta prikazuje ženu koja je samo htjela dobru fotografiju, a postala je žrtvom kraljevskog stražara. Iz britanske Vlade poručuju - nemojte prelaziti preko užadi

VIDEO

Dok je pozirala ispred kraljevske palače u Windsoru, nesretna turistkinja nije ni slutila da će joj u leđa 'doletjeti' stražar. Njezin jedini grijeh je bio što se usudila stajati u zabranjenoj zoni, s druge strane užeta kojim je označen dio gdje se smije, a gdje se ne smije stajati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:47

Žena, odjevena u žutu haljinu, može se na snimci vidjeti kako opušteno stoji točno na putanji kojom se stražar kretao. Njezin mir je odjednom prekinut jakim udarcem u leđa koji ju je odbacio nekoliko metara naprijed.

Vrisnula je i ovako gurnuta umalo završila na tlu. Od pada ju je spriječilo samo to što se na vrijeme uhvatila za ruku čovjeka koji je stajao iza užeta.

Stražar je nakon ovog čina jednostavno nastavio hodati kao da se ništa nije dogodilo.

Poznato je da kraljevska garda štiti članove kraljevske obitelji diljem Velike Britanije. Postali su njezin zaštitni znak i atrakcija koju žele vidjeti svi turisti koji dođu u ovu zemlju.

Pretpostavlja se da su stražari obučeni za situacije poput ovih u kojima turisti izađu iz zone u kojoj se trebaju kretati.

Ovo nije prvi put da stražar reagira na nasrtljive turiste. Prošle godine je snimljena scena u kojoj stražar viče na čovjeka koji se previše približio zabranjenoj zoni kako bi napravio dobru snimku.

Britansko ministarstvo obrane, u čijoj je nadležnosti kraljevska garda, tvrdi kako je užad postavljena da zaštiti posjetitelje, ali i stražare te kako mole posjetitelje da ostanu iza njih.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'

Nova epizoda Tko je kriv? govori o nesigurnim vožnjama po centru grada, što zbog rasporeda zgrada, ali i reklama, te kako se voziti u slučaju da koristite traktor...

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno