Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šokirali Hanu: 'Gospođo, sutra dođite u policijsku postaju...'

JoomBoosov youtuber Magic Leon (22) iskoristio je Prvi april tako što je prankao Hanu Rodić, koju trenutno gledamo u emisiji Superpar, a sjećamo je se i iz showa Gospodin savršeni. Ona mu je sve povjerovala

Video: 24sata Video
23 komentara

Leon je Hanu nazvao u nedjelju navečer glumeći policijskog inspektora. Rekao joj je da su zaprimili snimku incidenta koji je napravila ispred jednog noćnog kluba u noći sa subote na nedjelju.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Zovem vas vezano uz slučaj koji se dogodio ove noći. Dobili smo prijavu da se u Ilici dogodio incident na ulici, da su se razbijale nekakve flaše, da je bilo loma, tučnjave i da ste vi u to bili uključeni - rekao joj je Leon, glumeći policijskog inspektora Stjepana.

'Broj smo dobili na RTL televiziji'

Hana se branila i rekla mu da te večeri nije ni izlazila iz kluba, no on je nastavio. Izgubila je živce nakon što joj je rekao da je broj dobio na RTL televiziji te da se sutra (odnosno danas) mora pojaviti na policiji. Kad ju je pitao koji je sutra (danas) datum i kad je rekla 1.4., shvatila je što se dogodilo...

- Tako je, sutra je Prvi april - nastavio je Leon i zatim joj rekao da je sve zajedno samo veliki prank. Hana se nasmijala i od šoka nije mogla reći ništa drugo nego samo:

- Osvetit ću ti se! 

Cijeli prank pogledajte ovdje!

Leon je na sličan način zeznuo i pobjednika Dore, Roka Blaževića. Udružio je snage s Jacquesom Houdekom i prankao jadnog Roka koji nije ni znao što ga je snašlo. Pogledajte prank u nastavku:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message