Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

Antonija Šola: Pjesmom želimo donijeti optimizam u vaš dom...

Antonija Šola je u live koncertu na YouTube kanalu 24sata u organiziranoj akciji #zajedno24sata otpjevala svoj hit 'Zovem da ti čujem glas'. Pjesmu koju je napisala Nini Badrić 'Dat će nam Bog' i pjesmu o korona virusu

Foto: 24sata Video
11 komentara

Nama kao glazbenicima je u ovo vrijeme najlakše se izraziti kroz pjesmu. Želimo donijeti malo optimizma u vaš dom u ovo teško vrijeme kada smo svi kod kuće, kada se pazimo i čuvamo, rekla je pjevačica Antonija Šola koja se priključila akciji #zajedno24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

U sklopu akcije #zajedno24sata, 24sata je organizirala 'Koncert u vašim domovima'. Okupili smo poznate glazbenike koji su iz kućne atmosfere odsvirali i otpjevali svoje hitove. Uz Franku Batelić, Lidiju Bačić, Tončija i Hanu Huljić, akciji se priključila i Antonija Šola koja je sa svojim gitaristom Janom Jakovljevom otpjevala hit 'Zovem da ti čujem glas', zatim pjesmu 'Dat će nam Bog' koju je napisala Nini Badrić te pjesmu koju je posvetila borbi protiv korona virusa.

- Ovo je jedna poruka koja vrijedi uvijek, a ne samo sada. Ostani doma - poručila je pjevačica prije nego što je krenula s pjesmom.

''Stani, pogledaj oko sebe, život zagrli. Brini za druge kao za sebe, miran ostani. Ostani doma i promijeni svijet. Samo mi ljubav pada na pamet'', stihovi su pjesme kojoj je Antonija poručila koliko je važno u sprječavanju širenja epidemije ostati doma i zaštititi sebe i druge.

POGLEDAJTE I NASTUP FRANKE BATELIĆ:

U live koncertu su pjevali i Lidija Bačić s bendom, Damir KedžoLuka NižetićTonči Huljić s kćeri HanomZsaZsaVlaho Arbulić i mnogi drugi. Na YouTube kanaluportalu i Facebook-stranici 24sata i ovaj tjedan pratite live koncert hrvatskih izvođača, a svakoga dana možete pogledati i hit predstave koje vam 24sata donose u suradnji s HNK.

POGLEDAJTE CIJELI KONCERT:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message