Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Probudila se, a u krevetu piton: Ne 'taj' piton, već prava zmija!

London: Žena se 'smrzla' od straha nakon što se ujutro probudila i otkrila da dijeli krevet s metar dugom zmijom, kraljevskim pitonom. Pretpostavlja se da je piton pobjegao iz neke susjedne kuće

Foto: RSPCA
30 komentara

Panično je zvala britansku službu RSPCA za spašavanje životinja koja intervenira u ovakvim situacijama, no dok su oni došli gmaz je otpuzao dalje.

- Čim je shvatila da joj je piton u krevetu, jadna žena je skočila s njega i zatvorila vrata spavaće sobe kako bi zmija ostala unutra. No, kad sam došla, tamo je više nije bilo - rekla je Jill Sanders, djelatnica RSPCA-a koja je nakon toga ostavila svoje podatke i rekla da je se nazove u slučaju potrebe.

Zmija je, nakon toga, uhvaćena iduće večeri u hodniku kuće.

PRAVA NOĆNA MORA 'O moj Bože! Penje se na brod': Otrovnica se nije dala otjerati!

U RSPCA-u ne znaju otkud je ova zmija došla no pretpostavljaju da je pobjegla iz neke susjedne kuće. Kažu kako ljeti pokupe više zmija nego u ostalim periodima godine jer imaju više energije zbog topline, a i majstori su u bježanju.

- Savjetujemo vlasnicima zmija da nabave ograđene prostore za svoje ljubimice koji se mogu i zaključati kad ih nema doma tako da ne dođe do njihova bijega - rekli su u iz RSPCA-a.

Ovaj znatiželjni piton, koji je pronađen nakon dvodnevne avanture, odvezen je u bolnicu za životinje na pregled je li s njim sve u redu.

Ulazak zmija u domove ljudi ili barem pokušaj ulaska, nisu rijetki slučajevi u Velikoj Britaniji. Nedavno smo pisali o zmiji koja je šokirala ženu pri povratku s posla. Visila je s vanjske strane kuhinjskog prozora očito pokušavši ući u njezin dom.

'KAKO JE UŠLA?!' Došla kući, a u vrtu je dočekala ogromna zmija: 'Bilo je jezivo!'

- Bilo je zastrašujuće. Ne znam otkud je došla. Živimo u malenom selu i naš vrt je ograđen sa svih strana. Nije mi jasno kako je ušla u njega - ispričala je uspaničena žena koja se inače užasno boji zmija.Na sreću, i ovdje se radilo o zmiji koja nije otrovna no bila je duga 1.5 metara.

Obitelj ju je uspjela nekako uhvatiti i odvesti u veterinarsku stanicu.
 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message