Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Novi hit repera Stoke: 'Nasilja nema u borilačkim sportovima'

Udarci padaju, kavez se trese, repa Stoka u novoj pjesmi 'FNC', koja je ujedno i himna nadolazećeg Fight Nation Championshipa 3 - The Next Level, koji će se održati u Zagrebu 25.04.

Foto: screenshot/
118 komentara

Samo sport i pozitiva, nikakvo nasilje. Ova pjesma je baš za promicanje sporta mladima. Sport je pravi put, rekao je Marin Ivanović Stoka (39) koji je, u suradnji s ATT (American Top Team) izbacio službenu pjesmu i spot 'FNC'. Ova pjesma je himna Fight Nation Championshipa 3 - The Next Level koji će se održati 25.04. u maloj dvorani 'Doma sportova' u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dečki iz ATT-a su me pozvali. Većina njih sluša moju glazbu i ja sam drage volje odlučio snimiti himnu za njih - rekao nam je Stoka i istaknuo kako se radi o pjesmi za koju je sam napisao tekst, a na spotu je radio Sven Čustović.

Udarci padaju, kavez se trese, repa Stoka u pjesmi koja šalje i snažnu poruku mladima. Jedan od naših najpoznatijih repera poručio nam je kako dečki iz ATT-a naporno treniraju i radi se o sport, a ne o nasilju kao što neki znaju reći kada čuju za borilačke sportove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

American Top Team & Stole [uskoro] @atteurope #FNC

A post shared by Marin Ivanovic-Stoka (@stokamc) on

- Tučnjava protiv nasilja - zaključio je Stoka koji će i sam prisustvovati velikom spektaklu 25.04. u maloj dvorani 'Doma Sportova' u Zagrebu gdje će se održati FNC 3 - The Next Level. Službenu pjesmu i spot 'FNC' možete pogledati na YouTube kanalu 24sata.

A uskoro vas na YouTube kanalu 24sata očekuje novi i uzbudljivi sadržaji. Zapratite naš kanal i pripremite se jer uskoro dolaze uzbudljive reportaže i priče o najboljim hrvatskim borcima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message